Musthave | Een koperen horloge

Musthave | Een koperen horloge
Een paar weken geleden kwam er een pakketje waar ik al lange tijd naar uit heb gekeken. Namelijk een koperen horloge van Casio. Koper is meer dan hot en ik ben fan. Het liefste pleur ik mijn hele huis vol met allemaal koperen accessoires. Ik hou daar wel van. Een koperen horloge stond al langere tijd op mijn verlanglijst, maar ik kon steeds maar geen vinden. Totdat ik op de website van horlogeshop.nl kwam en daar een koperen Casio horloge tegen kwam.
Naast het feit dat ik fan ben van koper, ben ik ook fan van horloges. Het liefst draag ik iedere keer een andere horloge dat past bij mijn outfit. Tsja, ieder zijn eigen ding natuurlijk. Een koperen horloge is perfect voor bij een gestreepte of donkerblauwe outfit. Dus bereid je maar alvast voor. De komende tijd zal dit horloge veelvuldig terugkomen op mijn blog.

Zoals je begrijpt ben ik natuurlijk heel erg blij met dit horloge. Maar er staan natuurlijk ook nog andere horloges op mijn wishlist. Horloges zijn bij mij een beetje zoals schoenen. Je kunt er nooit genoeg van hebben. 😉 Een Fossil horloge met een zilveren metalen band zou ik ook graag nog willen toevoegen aan mijn collectie. Wie weet, eerst maar eens deze nieuwe horloge gebruiken en combineren bij verschillende outfits. 

Wat vind je van mijn horloge?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is stond stand gekomen door een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

Comments are closed.