Happy Moments | Kinderopvang, Voorbereidingen Spanje & Gezelligheid

Happy Moments | Kinderopvang, Voorbereidingen Spanje & Gezelligheid

Deze week kwam het besef dat mijn studentenleven nu écht voorbij is. Afgelopen maandag begon het nieuwe studiejaar voor alle studenten, alleen niet voor mij. Ik ben namelijk klaar met studeren. In plaats van een nieuw studiejaar, had ik een drukke werkweek voor de boeg. 

Maandagmorgen ging vroeg de wekker. Het was mijn eerste werkdag sinds de vakantie. Het was fijn om er weer te zijn en alle kindjes van ‘mijn’ peutergroep weer te zien. Ik vind het ontzettend prettig dat ik sinds juni een vaste groep heb waar ik altijd moet werken. Op die manier leer je de kinderen goed kennen, maar ook de ouders. Dat is niet alleen fijn voor de kinderen zelf, maar ook voor mij als leidster. In de avond had ik met een vriendinnetje afgesproken om bij te kletsen. We hadden elkaar alweer even niet gezien door de vakantie, hoogtijd om bij te kletsen onder het genot van een kop thee. Uiteindelijk kwamen ook nog een paar huisgenoten erbij zitten en werd het een gezellige boel. Zo gezellig dat we besloten om om 22.00 nog een ijsje te gaan eten bij San Marco. De lekkerste ijsjes van Amersfoort. Eenmaal thuis zag ik dat mijn nieuwe huisgenootje er was. Samen met een ander huisgenootje hebben we haar toen een rondleiding gegeven door onze unit en gezellig gekletst. Uiteindelijk lag ik veel te laat in bed.

Mijn nieuwe mokken van Blond Amsterdam <3 

Dinsdagmorgen ging (te) vroeg de wekker. Ik had het iets te laat gemaakt de vorige avond.. Ik werkte weer de hele dag op het kinderdagverblijf en fietste met een voldaan gevoel naar huis. Hoewel ik altijd zeg dat ik het werk niet heel leuk vind om te doen, geeft het mij wel een fijn gevoel. Het voelt goed om te werken. Ik wil dit werk zeker niet mijn hele leven wil doen, maar voor nu is het zeker niet verkeerd en ben ik blij (en dankbaar) dat ik zoveel kan werken en ook nog eens een goed uurloon heb. Thuis was ik begonnen met koken toen ik een appje kreeg van mijn vriend of hij mee kon eten. Tuurlijk kon dat. Spontane avonden zijn altijd leuk. Het was fijn om hem weer te zien.

Druk bezig met de voorbereidingen voor Spanje en mijn blog planning.
Nagels lakken, maar welke kleur?

Woensdag had ik een lange dienst (7.30-18.30) op het werk. Over het algemeen vind ik de lange diensten alleen maar fijn. Ik maak liever meer uren op een dag, dan iedere keer maar een paar uurtjes. Toch was ik aan het eind van de middag moe en had ik niet meer zoveel zin in. In de avond ben ik begonnen met de voorbereidingen voor mijn reis naar Spanje

Elke ochtend, voor mijn werk, check ik mijn mail en blog en ontbijt ik.
Liefde voor deze rok 

Ook donderdag moest ik werken. Donderdag was het een gezellige boel op het kinderdagverblijf. We waren met veel kinderen en veel leidsters en we besloten om Subway broodjes te bestellen voor het personeel. Een fijn werkdagje. In de avond had ik eigenlijk een event voor mijn blog in Amsterdam, maar ik werd overspoeld door moeheid en daarbij had ik nog heel veel op mijn ‘to-do’-lijst staan, vandaar dat ik besloot om nog even te werken.

Mijn nieuwe plant 

Vrijdag had ik weer een lange dienst. Ik werkte de hele dag en bakte een appel cake met de kinderen. Wat een gezelligheid! Thuis was mijn vriend er. We aten lekker en storten op de bank, want ik was behoorlijk moe. Ik heb de afgelopen week ruim 45 uur gewerkt. Na een uurtje ben ik mij gaan opfrissen en verkleden, want ik had namelijk het afstudeerfeest van een vriendinnetje van mij. Mijn vriend ging ook mee en het was heel gezellig geweest. Iets te gezellig misschien wel.. 😉 We lagen pas laat in bed. 

Outfit
Ontbijten bij Bagels and Beans

Zaterdag sliepen we een beetje uit, maar ik was nog steeds heel moe. We werden om 9.30 wakker en besloten buiten de deur te ontbijten. Iets wat we heel vaak doen. We gingen ontbijten bij Bagel and Beans. Mijn vriend moest na het ontbijt alweer weg naar Limburg. Ik ben begonnen met wat huishoudelijke taken; schoonmaken, wassen, de afwasmachine vullen en dat soort dingen. Deze taken blijven liggen als je fulltime werkt heb ik gemerkt. Om 16.00 was ik bekaf. Behalve wat dingen regelen voor mijn reis in Spanje en wat bloggen deed ik niet. Ik was te moe.

Komende week moet ik nog drie dagen werken, heb ik een sollicitatie gesprek en moet ik alles inpakken, want zaterdag 12 september vertrek ik naar Spanje! AAA! Het komt nu zo dichtbij. Ik heb er echt heel veel zin in!
Hoe was jouw week?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

 1. Lisa Groot says:

  Oh wat gaaf dat je naar Spanje gaat! Volgens mij is het daar heerlijk weer, dus dat wordt genieten! Ik vind je groene Essie lakje echt supermooi trouwens! Wel meer een lentekleur, maar lekker vrolijk en fris <3 Liefs!

 2. Renske Montévie says:

  Wauw, jouw outfit! Die is ontzettend gaaf! Net als het groene lakje van Essie trouwens. Om vrolijk van te worden, hihi.

 3. Writing Monique says:

  Zo leuk! Die Blond mokken zijn geweldig, net als je Essie lakjes trouwens. Ik wens je alvast heel veel plezier in Spanje.

 4. Live life lovely says:

  Ik hou van Blond mokken! Echt zo gaaf dat je naar Spanje gaat. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers.

Comments are closed.