Outfit inspiratie | Nog even voordat de herfst begint

Outfit inspiratie | Nog even voordat de herfst begint
Een tijdje terug heb ik een oproep geplaatst. In die oproep gaf ik aan dat ik op zoek was/ben naar gast bloggers. Bloggers die het leuk vinden om een keertje een artikel te delen op mijn blog. Vandaag staat het tweede artikel online van Liefsvanmars.nl.
Wat ben ik blij dat ik
nog eventjes kan genieten van deze outfit. Binnenkort kunnen we de zomerse
temperaturen namelijk weer eventjes vergeten. Want geloof het of niet, over een
maand is het alweer officieel herfst! Dan kunnen we de warme sweaters weer achteruit
de kast vissen voor een comfi outfit voor op de bank (misschien zelfs wel onder
een dekentje als je net zo’n koukleum bent als mij). Daarom wil ik vandaag nog
even extra genieten van deze outfit. Het is namelijk mijn favoriete outfit van
dit moment. En voordat deze outfit weer in de kast verdwijnt, wil ik hem nog
even in het zonnetje zetten.

Ik ben helemaal weg van dit denim rokje. En gecombineerd met dit simpele gestreepte t-shirtje (ik houd van streepjes) vind ik deze rok super classy. Mijn nieuwe witte sneakers (inmiddels niet zo nieuw meer, want ik draag ze bijna elke dag) passen er natuurlijk perfect bij. Bovendien ben ik helemaal gek van de rok-met-sneakers-trend. 


Denim rok: H&M

Gestreept T-shirtje: Zara
Horloge: Rosefield
Zonnebril: Kenzaa
Sneakers: Nelson
Om de outfit compleet te maken, draag ik er mijn geliefde Rosefield horloge bij en deze fijne zonnebril. Ik ben een tijdlang op zoek geweest naar een cateyed-achtige zonnebril. Maar vanwege mijn kleine hoofd (voor een bril moet ik, zonder grappen, bij de kinderbrillen collectie kijken) slaag ik werkelijk waar nooit voor een zonnebril. Gelukkig vond ik een webshop voor meiden die wat kleiner van stuk zijn, wat smaller of wat kleiner. De zonnebrillen vallen dus ook wat kleiner, wat mij ontzettend blij maakte! Eindelijk had ik de zonnebril gevonden die ik al een tijdje zocht.
Geschreven door Liefsvanmars.nl
Wat vind je van deze outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. Keys of Anouk says:

    Ah, wat een fijne outfit! Het rokje is geweldig, vooral in combinatie met de sneakers 🙂 xo

  2. Aurélie Van Houte says:

    Vind ik nu echt eens een perfecte outfit!!! Heel leuk om nog even vast te houden aan de zomer ^^

    x Aurélie

Comments are closed.