Happy Moments | Koffie date, On Top & Super Sale

Happy Moments | Koffie date, On Top & Super Sale

Het is weer zondag, tijd om mijn Happy Moments van de afgelopen week te delen. Ik typ dit een beetje met tegen zin. Op een of andere manier zit ik niet meer zo lekker in de blogvibe en heb ik het gevoel dat ik mijn kostbare vrije tijd beter wil en kan besteden dan aan het schrijven van dit artikel. Maar toch doe ik het. Dus, kijk je weer mee naar mijn week?

Maandag werkte ik de hele dag. Het waaide heel hard en ik vond het heerlijk om door de harde wind te fietsen. In de avond besloot ik om eindelijk weer eens mijn hardloop schoenen uit de kast te pakken. Wat voelde dat goed. Moet ik vaker doen!

Dinsdag moest ik na een drukke werkdag de gang van het studentenhuis leeghalen. De brandweer kwam weer langs voor hun jaarlijkse controle, dus alle spullen moesten weer weggebracht worden. Een stom klusje, maar daarna mocht ik welverdiend ontspannen op de bank. Ik tikte wat blogs en keek met een halfoog wat tv programma’s.

Pretty hotspot: LivingStone Coffee

Woensdagavond had ik afgesproken met een vriendinnetje om samen te koken. We maakten heerlijke pasta en kletsen bij. Altijd gezellig zo’n avondje. Ook is het fijn om met haar mijn struggles te delen. 😉 

Bezichtiging appartement

Donderdagmiddag had mijn vriend een bezichtiging voor een appartement. Ik kon helaas niet mee, omdat ik moet werken en ik natuurlijk niet voor elke bezichtiging vrij kan vragen. Struggles, want zo’n dingen wil je juist samen doen met je vriend. Dat is het nadeel van 40 uur per week werken.. (Ik moet er nog aan wennen hoor). Hoewel het een mooi appartement was, kunnen we ons niet inschrijven voor de woning. Mijn vriend zit nog in de proefperiode van zijn werk en heeft nog geen twee loonstroken, vandaar dat we nog even moeten wachten. De makelaars stellen wel hoge en strenge eisen vind ik. Als je een huis in de particuliere sector wilt huren, moet je al snel ruim vier of zelfs vijf keer zoveel verdienen dan de bruto huur. Gelukkig kunnen we dat betalen, maar ik vind het vrij pittig! 

In de avond bracht ik nog een bezoekje aan de stad en scoorde ik drie hele toffe items tijdens de super sale bij de Open32. Wat ik kocht, laat ik binnenkort zien in een shoplog!

Outfit!
BITTERBALLEN <3 <3 <3

Vrijdagmorgen had ik een redactie bezoek vanuit mijn werk. Ook was het warme truien dag en daar deden wij op kantoor aan mee. Vrijdagmiddag merkte ik dat ik heel erg toe was aan weekend. Ik was moe en die 40 urige werkweek hakte er goed in. In de avond was het tijd voor quality time met mijn vriend en maakten we een portie bitterbalen warm, gewoon omdat het kan en omdat het weekend is. LIEFDE voor bitterballen. 

Zaterdagmorgen wilde ik uitslapen, maar ik was al vroeg wakker. Bummer! We besloten de weekboodschappen te halen en mijn kamer schoon te maken. Helaas begaf de stofzuiger van het studentenhuis het, waardoor ik niet meer kon stofzuigen. Heel vervelend, want het is nogal stoffig en ik moet stofzuigen. Alleen wordt dat nu een beetje lastig. In de middag sprak ik af met Alexa en maakten we outfit foto’s. Ook dronken we een heerlijke warme chocomel bij LivingStone coffee. Thuis werkte ik nog aan mijn blog en maakte ik alles klaar voor het avondeten. We gingen namelijk zelf pizza’s maken en ‘versieren’. Heerlijk! In de avond ging mijn vriend helaas naar ‘huis’. Hij ging naar zijn eigen studentenkamer in Eindhoven, zodat hij zondag goed kon studeren.

Verliefd op dit tasje van de Pieces, maar nam het niet mee. (Ik heb al genoeg tassen..)
Ik vulde mijn Marktplaats account en mijn United Wardrobe account aan. Hopelijk kan ik andere mensen blij maken met mijn spulletjes. 

Zondagmorgen werd ik moe wakker. Ook vond ik het stiekem wel jammer dat mijn vriend en er niet was. Het was namelijk niet de bedoeling dat hij naar Eindhoven ging, maar goed. Zijn scriptie gaat voor. Ik heb in de ochtend lekker rustig aan gedaan en gewerkt aan mijn blog. Vervolgens heb ik weer mijn hardloopschoenen gepakt en mijn tweede hardloop rondje gerend van deze week. Trots op mijzelf. Daarna was het tijd voor een lange to-do-list. Rond 15.00 had ik last van een dipje. Mijn weekend zijn mijn enige twee vrije dagen, maar doordat ik in het weekend ook moet schoonmaken, het huishouden moet doen en aan mijn blog ‘moet’ werken, heb ik het gevoel dat ik maar weinig vrije tijd heb. Hier moet ik echt nog een goede balans in vinden. Eerlijk is eerlijk, dat vind ik lastig. 

Ik heb mijn eerste item van mijn ‘Eerste-salaris-wishlist’ al gekocht. Namelijk het boek van Anne Nooshin On Top. Eindelijk had ik tijd om te beginnen in dit boek. Aan het eind van de middag typte ik nog wat andere blogjes en at ik heerlijke frietjes van Van Gogh.

Hoe was jouw weekend?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Manon Boerakker says:

    Wat leuk dat je lekker met een vriendin ging eten! Werkte deze week x

  2. Rebecca says:

    Oeh wat een prachtige tasje van Primark! Heel tof.
    Ik merk helaas wat je bedoeld met niet meer zo in de flow zitten van bloggen..
    Zo balen! Maar het komt vast wel goed 🙂

Comments are closed.