Happy Moments | Koperen horloge, weekendje Utrecht & veel eten

Happy Moments | Koperen horloge, weekendje Utrecht & veel eten

De weken vliegen voorbij. Toen ik nog studeerde vond ik dat de weken snel voorbij gingen, maar sinds ik werk gaat het als maar sneller. Bizar! Ik was ontzettend blij dat het weekend was, want ik was vrijdagmiddag zó moe. Ik moet nog wennen aan die 40 urige werkweek. Dus het weekend kwam precies op tijd.

Maandag; een nieuwe werkdag. Ik werkte de hele dag en in de avond was ik plots alleen. Mijn vriend was er niet. Daarom besloot ik lekker makkelijk een kop soep te eten als avondeten en de rest van de avond besloot ik achter de computer te kruipen en te werken aan mijn blog.

Dinsdag werkte ik de hele dag en merkte ik dat ik last had van een dipje. Thuis was nog maar weinig eten in huis. Toch konden we nog net een gerecht maken en aten we wraps met groente als vulling. Dat smaakte eigenlijk best goed. In de avond moesten de weekboodschappen gehaald worden. Doordat we het weekend ervoor geen boodschappen gehaald hadden, liepen we een beetje achter de feiten aan. Het huis was leeg, dus er moest nieuw eten gehaald worden. We deden de weekboodschappen en voor we het wisten was het alweer bed tijd. 

Woensdagochtend ben ik klets nat geregend onderweg naar mijn werk. Meeh! Dan is fietsen naar je werk opeens een stuk minder prettig. De hele ochtend zat ik daar in een nat jurkje en kletst natte (leren) schoenen. Zó zonde, leer en regen gaat niet goed samen. De rest van de dag werkte ik braaf en fietste ik – jawel – weer in de regen naar huis. Thuis verruilde ik mijn jurkje voor een lekker huispak en kookte ik lekkere bami. Mijn vriend kwam thuis en het eten was klaar. In de avond keken we een dubbeltje op zijn kant. 

Mijn nieuwe horloge (binnenkort meer) & onze hotelkamer

Donderdag ging ik met de bus naar het werk, want in de middag ging ik op redactiebezoek in de jaarbeurs in Utrecht. Het was de redactie van Computable, Channelweb en MarQit. 
I know, niet de meest sexy titels, maar heij ik werk ook bij een PR bureau dat zich focust op IT, HR en technologie. Hier zit wel wat meer diepgang achter dan de meeste tijdschriften. 😉 Die redactie was trouwens wel echt vet. Er stonden schommels, een mini voetbalveld, overal tentjes, er was een kapper op de redactie en nog veel meer toffe dingen. We hadden een presentatie en er was tijd om met de journalisten te praten. Achteraf was nog een borrel met heerlijke hapjes. Uiteindelijk was ik om 19.30 thuis na een lange werkdag. Ik at een beetje boerenkool en bracht een bezoekje aan de koopavond in de stad.

Vrijdagmorgen had ik het zwaar. Ik was moe en toe aan weekend. Helaas stond er nog een hele werkdag voor de boeg. Om 14.00 was ik zo ontzettend moe en had ik het gevoel dat ik ziek begon te worden. We werkten tot 16.30 en aansluitend was er de vrijdagmiddagborrel. Thuis had mijn vriend lekker gekookt en ik had ondertussen mijn kamer opgeruimd. Het was een grote bende. Er was al twee weken niet meer gepoetst en ook al een week niet meer gewassen. Tijd om alles schoon te maken. Ik begon een was marathon en maakte alles schoon. In de avond had ik last van een dipje, maar gelukkig kan ik heel goed praten met mijn vriend. Zó fijn! Ik keek Vier handen op een buik terug en Pintereste (?) erop los.

De zoektocht naar een appartement voor mij en mijn vriend gaat verder.  

Zaterdagmorgen sliep ik uit, eindelijk! Daar was ik aan toe. Vervolgens was het tijd om het bed te wassen en mijn haren te wassen. Vriendlief haalde gebak en worstenbroodjes bij de bakker als ontbijt. Ik ruimde mijn kamer nog op, vroeg twee bezichtigingen aan voor een appartement en werkte aan mijn blog. In de middag pakte ik mijn spullen en brachten we een bezoekje aan Utrecht. We gingen namelijk een weekendje weg naar Utrecht. Ik had een gratis nachtje weg gekregen toen ik een abonnement afsloot bij de NS. We slenterden door de stad, genoten van heerlijke burgers, brachten een bezoek aan een aantal winkels en maakten outfit foto’s. Het was een heerlijke quality time dag!

Zondagmorgen sliepen we uit. We dachten heel ‘yolo’ om geen wekker te zetten, maar om 8.10 was ik al klaarwakker. Nadat we van een heerlijk hotel ontbijt genoten hadden, was het tijd om outfit foto’s te maken en terug te gaan naar Amersfoort. Daar hebben de kamer schoongemaakt, boodschappen gedaan en de was gedaan. In de middag kroop ik achter de computer en genoot ik ultiem van mijn vrije zondag. 

Hoe was jouw week? 

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

 1. Sonja says:

  Leeeuk dat jullie in Utrecht zijn geweest! Fijn stadsie hè? 🙂 Klinkt verder ook als een hele fijne week!

 2. Alexa Op 't Land says:

  Echt leuk dat jullie een weekendje weg zijn geweest, had al zo'n vermoeden toen ik op je instagram keek! <3

 3. Manon Boerakker says:

  TOPBLOGGER, yay ! haha. Wat lekker dat jullie een weekendje weg zijn geweest! Utrecht is een leuke stad

 4. Marloes Meeusen says:

  Drukke week. Fulltime werken moest ik in het begin ook heel erg aan wennen, maar als je eenmaal een ritme hebt kun je er beter mee omgaan! Lekker dat je in het weekend nog even een nachtje weggeweest bent!

 5. Karlien Vermeersch says:

  wat een leuke week zeg!
  die hamburger ziet er geweldig uit mmm

  liefs
  Karlien

 6. Around San says:

  Super tof horloge heb je! Ik wil ook al een tijd een Casio maar ik kan niet kiezen tussen de kleuren, haha. Heel leuk ook dat jullie lekker even een nachtje weg zijn geweest! Is zo'n leuke stad. 🙂

 7. Around San says:

  Super tof horloge heb je! Ik wil ook al een tijd een Casio maar ik kan niet kiezen tussen de kleuren, haha. Heel leuk ook dat jullie lekker even een nachtje weg zijn geweest! Is zo'n leuke stad. 🙂

Comments are closed.