Happy Moments | Lente weer, rokjesdag & terrassen

Happy Moments | Lente weer, rokjesdag & terrassen

Yaaay, het is weer tijd voor een nieuwe Happy Moments. Zelf vind ik dit een van de leukste artikelen om te schrijven én te delen. Stiekem vind ik het heel leuk om te vertellen wat ik allemaal gedaan heb en voor mij is het als een soort van dagboek.

Lente weer, rokjesdag & terrassen 
Zondag was ik nog in Eindhoven en zijn we even naar de huldiging van PSV geweest, maar omdat het absurd druk was, zijn we alweer snel omgedraaid. Het was heerlijk weer en we besloten ook nog even outfit foto’s te maken. De rest van de avond keken we televisie en gingen we op tijd naar bed.

Maandag was het weer tijd voor het echte werk. Na zo’n weekend samen met mijn vriend, moet ik altijd weer even omschakelen. Ik had maandag allerlei afspraken in Noord-Brabant, dus het kwam goed uit dat ik in Eindhoven kon slapen, en maar kort hoefde te reizen. Het was maandag heerlijk weer en in de pauze zat ik dan ook lekker in het zonnetje. Aan het eind van de middag reisde ik terug naar Amersfoort. Wat was ik blij dat ik eindelijk weer op mijn eigen, fijne kamer was. Na zo’n druk weekend met mijn vriend, vind ik het altijd weer heel fijn om thuis te zijn. Weer mijn eigen spullen en ook tijd voor mijzelf. Af en toen heb ik echt behoefte aan tijd voor mijzelf. Ik kan dat heel erg waarderen. 
Dinsdagochtend werd ik al heel vroeg wakker. Daardoor besloot ik ook maar vroeg op te staan en op tijd naar school te gaan. Op school werkte ik de hele dag (lees: van 8.15-19.15) aan mijn afstudeeropdrachten. Een enorme lange dag, thuis lag ik dan ook uitgeput op de bank, maar ik het die dag ook veel gedaan. Ook belangrijk en daarnaast is het een heel fijn gevoel als je veel kunt doen.
Er stond afgelopen week eindelijk weer eens een outfit online, zo leuk!

Woensdag is mijn vaste werkdag op kantoor. Ik ben druk bezig met het organiseren van een bijeenkomst. Die bijeenkomst is een onderdeel van mijn afstuderen. Daarom wil ik natuurlijk wel een goede bijeenkomst organiseren. De hele ochtend hing ik continue aan de telefoon om allerlei zaken te regelen. Uiteindelijk was ik even klaar met bellen en ben ik met andere opdrachten verder gegaan. Mijn vriend kwam naar Amersfoort en ik besloot om 15.00 naar huis te gaan. Mijn vriend was ondertussen al op Utrecht centraal, dus we reisden samen naar Amersfoort. Ik vind het altijd fijn als mijn vriend in Amersfoort is. Gewoon omdat Amersfoort mijn eigen plek is en dan vind ik het fijn als hij er dan ook is. We kookten, kletsen, lachten, maakte outfit foto’s en genoten van onze tijd samen. 
Dinsdag had ik het koud en droeg ik nog gewoon mijn fluffy winterjas, maar vrijdag was mijn eerste rokjesdag | Maandag ging ik op werkbezoek naar… een moestuin. 


Donderdagmorgen ging alweer vroeg de wekker. Mijn vriend had afspraken in Eindhoven en reisde terug, ik had een congres in Utrecht. Het was een zeer interessant en leerzaam congres en ben dan ook erg blij dat ik er naar toe ben gegaan. Aan het eind van de middag reisde ik terug naar Amersfoort en ik merkte dat ik moe was. Hoewel ik nog wilde werken aan mijn afstudeeropdrachten, kwam daar weinig van terecht. Ik was vooral heel moe. Ik werkte wel nog even aan mijn scriptie, maar al snel verruilde ik mijn scriptie voor mijn blog. Oeps. In de avond kookte ik een gezonde maaltijd, werkte ik mijn to-do lijst af en dook ik vroeg mijn bed in.

Ook stond dit te leuke jurkje op mijn blog <3 
Hoe stom, ik was een deel van mijn laptop oplader vergeten op kantoor..
Vrijdagmorgen werd ik wederom heel vroeg wakker. Ook dit keer vond ik het geen probleem en stond ik vroeg op. Vrijdag was ik al vroeg op school. Helaas had ik niet zo’n goede concentratie en daardoor werkte ik niet zo hard zoals ik graag zou willen. Uiteindelijk besloot ik om 13.30 te stoppen en te gaan genieten van mijn weekend. Aan het eind van de middag maakte ik eindelijk weer outfit foto’s met Fleur, gingen we het terras op, droeg ik voor eerst een jurkje met blote benen (semi rokje) en at ik heerlijke pasta op het terras. Ik kan niet wachten alleen nog maar rokjes, jurkjes of korte broeken te dragen.
Mijn nieuwe bikini en mijn nieuwe schoenen. Hier komt binnenkort een artikel over online. 

Zaterdag sliep ik een beetje uit, ging ik naar de markt voor verse bloemen, groenten én fruit. Ik vind verse groenten en fruit altijd erg lekker. Ik wil ook graag sapjes maken, maar ik heb geen blender. Mijn ouders hebben er eentje over die ik mag hebben, dus daar ben ik heel blij mee. De rest van de dag werkte ik aan mijn afstudeeropdrachten, kookte ik een heerlijke ovenschotel en had ik een ‘chille’ avond op de bank met mijn laptop waar ik werkte aan mijn blog. 

Ik heb deze week genoten van het lekkere weer en goed gewerkt aan mijn scriptie, ik denk dat dit een prima combinatie is. Voor meer foto’s kun je mij ook volgen via Instagram.

Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

30 comments

  • admindiolifestyle says:

   Haha, nee. Die was ik vergeten eraf te halen voor de foto. Maar ach, ik vond het zelf niet storend en wel grappig. Typerend voor mij, want ik maak overal mijn klemmetjes aan vast. :p

 1. Alexa Op 't Land says:

  Die pizza ziet er goed uit en en heel benieuwd naar je schoenen! Wat ben je hard bezig me het afstuderen echt super goed! Jij gaat het wel halen hor meid en met die bijeenkomst komt het helemaal goed!

 2. Naomi Vangestel says:

  Wauw die schoenen zijn echt super mooi! En ik begrijp je heel erg als het gaat om te kunnen genieten van de tijd die je alleen doorbrengt. Kan heel aangenaam zijn!

  XO Naomi in Wonderland

 3. Anna says:

  Klinkt als een hele fijne week! Als het lekker weer is moet je er ook gewoon goed van genieten vind ik <3

 4. Iep says:

  Wauw, volgensmij heb jij een hele fijne week gehad! En ik ben héél benieuwd naar het berichtje over de schoenen! Ze zien er héél mooi uit!
  Liefs Iep

 5. Je suis Nikita says:

  Wat een leuke momenten. Je had een heel leuk jurkje aan en je schoenen zijn mooi!

 6. Imke Db says:

  Klinkt als een drukke maar heel succesvolle en fijne week! Die pizza ziet er zoooo lekker uit <3 En die gestreepte midi rok vind ik ook prachtig!
  Erg fijn om te lezen, zo'n post!

  XO Imke // http://www.pastellics.com

 7. Nesrin says:

  Ik heb een hoop streepjes gezien op jouw blog en I love streepjes! Leuke foto's en ik vind de bikini roze top met zwart broekje echt heel leuk.

Comments are closed.