Outfit of the day | Stripped dress

Outfit of the day | Stripped dress

Afgelopen weekend maakte ik samen met mijn vriend een aantal verschillende outfit foto’s. Vooraf had ik drie verschillende outfits samengesteld die ik allemaal wilde fotograferen. Ik heb de afgelopen heel wat nieuwe kleren gekocht en gekregen. Daardoor heb ik weer genoeg materiaal om mooie outfits te stijlen. 

Stripped dress
In de outfit die eerder online kwam droeg ik ook al een gestreept item. Gestreepte items zijn gewoon leuk. Deze keer draag ik mijn nieuwe gestreept jurkje van de Promiss. Het is een mooi jurkje met korte mouwen. Het jurkje ziet er vrouwelijk uit en ben er dan ook hee blij mee. Dit jurkje zal ik de komende tijd veel dragen. 

Het weekend was ik samen met mijn vriend in Eindhoven. Ook wel mijn derde thuis te noemen, op mijn eigen studentenkamer en het huis van mijn ouders na. Het weer was het afgelopen weekend ontzettend lekker. Zaterdag besloten we een rondje door het park te lopen. Zelf vond ik het wel een mooie locatie om foto’s te maken. Je ziet dat de bomen weer langzaam bladeren krijgen. Mooi fris groen. 
Jurkje: Promiss
Kettinkjes: Lucardi
Armcandy: Jozemiek
Panty: HEMA
Schoenen: All Stars
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

29 comments

 1. Bertine says:

  vanmorgen kon ik niet reageren, maar nu gelukkig wel! ik vind je jurk heel leuk en die 2 kettinkjes staan ook tof zo bij elkaar:)

  • admindiolifestyle says:

   Dat klopt. Ik heb een probleem met blogger dat ik niet opgelost krijg. Bij elk artikel moet ik – als eigenaar- als eerste reageren, voordat er andere mensen kunnen reageren. Geen idee hoe ik dit kan oplossen.

   Dank je wel!

 2. diana says:

  wat zie je er mooi uit! en idd leuk dat de bomen weer blaadjes krijgen. ziet er zoveel mooier uit, en idd leuk voor outfitfoto's.

 3. Delphine says:

  Dat jurkje staat je leuk! Ook nog wel het model dat bij mijn lichaamsbouw zou passen.

 4. Sabrina Drenth says:

  Ahh staat je echt supermooi <3 Ook echt leuk met je all stars erbij:) liefs Sabrina

 5. Lizzy says:

  Wat een mooi jurkje! Staat je prachtig! 🙂 En wat een leuke en spontane foto's!

Comments are closed.