Outfit of the day | Stripped dress

Outfit of the day | Stripped dress

Afgelopen weekend maakte ik samen met mijn vriend een aantal verschillende outfit foto’s. Vooraf had ik drie verschillende outfits samengesteld die ik allemaal wilde fotograferen. Ik heb de afgelopen heel wat nieuwe kleren gekocht en gekregen. Daardoor heb ik weer genoeg materiaal om mooie outfits te stijlen. 

Stripped dress
In de outfit die eerder online kwam droeg ik ook al een gestreept item. Gestreepte items zijn gewoon leuk. Deze keer draag ik mijn nieuwe gestreept jurkje van de Promiss. Het is een mooi jurkje met korte mouwen. Het jurkje ziet er vrouwelijk uit en ben er dan ook hee blij mee. Dit jurkje zal ik de komende tijd veel dragen. 

Het weekend was ik samen met mijn vriend in Eindhoven. Ook wel mijn derde thuis te noemen, op mijn eigen studentenkamer en het huis van mijn ouders na. Het weer was het afgelopen weekend ontzettend lekker. Zaterdag besloten we een rondje door het park te lopen. Zelf vond ik het wel een mooie locatie om foto’s te maken. Je ziet dat de bomen weer langzaam bladeren krijgen. Mooi fris groen. 
Jurkje: Promiss
Kettinkjes: Lucardi
Armcandy: Jozemiek
Panty: HEMA
Schoenen: All Stars
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

29 comments

    • admindiolifestyle says:

      Dat klopt. Ik heb een probleem met blogger dat ik niet opgelost krijg. Bij elk artikel moet ik – als eigenaar- als eerste reageren, voordat er andere mensen kunnen reageren. Geen idee hoe ik dit kan oplossen.

      Dank je wel!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.