Happy Moments | Nieuwjaarsborrel, couscous salade & Amsterdam!

Happy Moments | Nieuwjaarsborrel, couscous salade & Amsterdam!

Alwéér een week voorbij. Mijn tweede werkweek wel te verstaan. Ik kan je één ding zeggen; die werkweek is voorbij gevlogen. Voor ik het wist zat ik aan de vrijdagmiddagborrel. Alleen maar een goed teken denk ik zo. 🙂 Naast mijn volle werkweek heb ik natuurlijk ook nog andere dingen gedaan. Zo had ik dinsdag mijn eerste nieuwjaarsborrel, was ik woensdagavond een avondje alleen thuis (héérlijk), bracht ik een bezoekje aan de V&D, af ik heerlijke couscous salade en veel meer! Kijk je mee van dag tot dag?

Maandagmorgen, goedemorgen. Er staat weer een nieuwe werkweek voor de deur. Hoe gek het misschien ook klinkt, binnen een week ben je gewend aan het werk ritme en aan het feit dat je elke morgen vroeg moet opstaan. Nadat ik mij aangekleed en opgefrist had, ben ik op de fiets richting mijn werk gestapt. Ik werkte de hele dag en was met leuke opdrachten bezig. Ik werk bij een PR bureau dat allerlei klanten binnen de IT, HR en tech sector voorziet van PR. Anderhalf jaar geleden heb ik ook stage gelopen bij een PR bureau in Amsterdam, daardoor wist ik dat ik graag in de PR wereld wilde werken en dat is gelukt. In de avond deed ik niets bijzonders. Ik kroop samen met mijn vriend op de bank en we keken een aflevering van Flikken Maastricht.

Deze trui kwam ik tegen bij de Sissy-Boy. ik werd opslag verliefd. Hij is zó tof en hij was heerlijk zacht van binnen. Een beetje jammer dat die €79,95 kostte. Hij bleef helaas hangen in de winkel.

De nieuwe collectie van Costes is pretty! <3

Dinsdagmorgen ging ik met de bus naar mijn werk, omdat het regende en omdat ik in de avond een nieuwjaarsborrel in Amsterdam had. Ik werkte tot 15.30 om vervolgens met het hele team naar Amsterdam te gaan. Het was een nieuwjaarsborrel en netwerkborrel in een. Bij de borrel waren allerlei klanten, andere bedrijven en gasten aanwezig. Bij zo’n borrel is het de bedoeling dat je op onbekende mensen afstapt en gaat netwerken. In het begin vond ik het doodeng, maar toen ik eenmaal bezig was viel het best mee. Je moet even over de drempel heen. Uiteindelijk pakte ik om 19:30 de trein in Amsterdam en was ik om 20:30 thuis. Een lange, maar leuke werkdag. 

Bij de Sissy-Boy kocht ik deze marmeren plaat. Hoé tof is die? Ik ben er heel blij mee!
Zaterdag liep ik een rondje door de stad. Bij de V&D waren heel veel producten scherp afgeprijsd, dus ik nam een aantal sokken en panty’s mee. Altijd handig. Bij de Zara shopte ik een leuke trui. Die ik binnenkort ga vastleggen met een outfit shoot. 

Woensdag fietste ik weer naar mijn werk en had ik een fijne werkdag. Mijn vriend was er niet, want hij had ook een nieuwjaarsborrel van zijn werk. Stiekem vond ik het wel fijn om een avondje alleen thuis te zijn. Ik besloot een maskertje op te doen en uitgebreid te douchen met een haarmasker. Ik kan intens genieten van een avondje voor mij alleen.

Zó blij met deze marmeren plaat!
Kleding passen bij de Men At Work is altijd een feestje!
Bij de H&M shopte ik deze leuke polka dots blouse. Ideaal voor mijn werk. 

Donderdag werkte ik weer de hele dag. Na een fijne werkdag van 8 uur kwam ik weer thuis. Ik merk dat ik mijn werk steeds leuker vind. In de avond waren mijn vriend en ik weer beide thuis. We hadden besloten om de lekkerste frietjes van Amersfoort te halen. Oftewel, frietjes van Van Gogh. Zó lekker! Ook belde ik nog even met mijn ouders om ze een update te geven hoe mijn werk bevalt. En keken we weer een aflevering van Flikken Maastricht.

Vrijdagmiddagborrel 
Yay! Mijn nieuwe schoenen!
Overheerlijke zelfgemaakte couscous salade

Vrijdag, yay de laatste werkdag voor het weekend. Vrijdag was een hele fijne werkdag. Ik ben bezig geweest met leuke opdrachten. Voor ik het wist was het 16.00 en was het tijd voor de vrijdagmiddagborrel. Gezellig! Zo leer je je collega’s beter kennen en het is een mooie afsluiting van een werkweek. Dit was nieuw voor mij, want op het kinderdagverblijf was er geen vrijdagmiddagborrel. Haha! Het weekend ben ik alleen thuis, omdat mijn vriend naar Eindhoven gaat. In de avond ruimde ik mijn kamer een beetje op en keek ik een aflevering van Vier handen op een buik. 

De weekboodschappen zijn weer binnen.
En dit ga ik eten. 
Deze glazen sieraden box vind ik erg mooi. Ik wil deze ooit een keertje kopen voor mijn sieraden.

Zaterdag sliep ik een beetje uit en was het tijd om pakketjes weg te brengen en de boodschappen te doen. Dit wil ik het liefst een beetje op tijd doen, omdat ik geen behoefte heb aan die mega drukte op zaterdagmiddag in de supermarkt. Thuis facetimde ik met mijn vriend en was het tijd om te wassen. Doordat ik nu door de week haast niet meer thuis ben, was ik meestal alleen nog maar in het weekend. Dit resulteert in een grote berg was. Ook ben ik begonnen met een nieuwe serie op Netflix. Ik heb een aflevering gezien, maar ik weet nog niet of ik het leuk vind. In de middag besloot ik een frisse neus te halen en een rondje door de stad te lopen. Daar scoorde ik nog een toffe trui in de sale bij de Zara en ik kocht een twee nieuwe panty’s en wat sokken bij de V&D. Meeeeeh! De V&D mag niet verdwijnen uit de winkelstraten. Ik vind het oprecht een fijne winkel. Thuis was het tijd voor wat huishoudelijke klussen. In de avond at ik een lekkere couscous salade en kletste ik gezellig met mijn huisgenoten.

Mijn nieuwe sloffen. Mer deze lamswollen sloffen heb ik nooit meer last van koude voeten. Daarnaast heb ik het gevoel alsof ik op wolkjes loop zo zacht! Deze sloffen zijn afkomstig van Ma-An.com. Als je op zoek bent naar kwalitatief goede sloffen waar je gegandereerd nooit meer koude voeten in hebt, dan raad ik je aan de website te bekijken,
Ma-An.com.
Een echte ambachtszaak.
Pretty Amsterdam

Zondagmorgen werd ik al vroeg wakker. Eigenlijk moest ik nog veel schoonmaken en wassen, maar ik besloot naar Amsterdam te gaan. Ik werk de hele week, dus in het weekend moet ik wel iets leuks doen. Daarnaast heb ik een weekend vrij abonnement van de NS, dus ik reis gratis. In Amsterdam wilde ik een bezoekje brengen aan de Bijenkorf om te kijken wat voor een tassen zij in hun assortiment hebben. Ook heb ik nog een rondje gelopen door de Kalverstraat. Het was ijskoud buiten, maar het zonnetje scheen heerlijk. Na een paar uurtjes besloot ik weer de trein naar Amersfoort te pakken. Toch fijn om weer een keertje in Amsterdam te zijn. In de middag was het blog tijd en werkte ik eindelijk weer eens aan mijn blog. In de avond at ik couscous salade en dronk ik thee met een vriendinnetje. 

Het weekend is alweer voorbij. De weken gaan opeens heel snel al je fulltime werkt. Morgen staat er weer een volle werkweek voor de deur. Volgend weekend ga ik weer een bezoekje brengen aan Limburg en mijn ouders. Ook ga ik zaterdagavond uiteten en stappen met mijn Limburgse vriendinnetjes. Zin in!

Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Tineke Janzen says:

  Door al die mooie dingen krijg ik zin om ook te gaan shoppen! Je hebt hele leuke dingen gekocht!
  Liefs

 2. Lisa Groot says:

  Leuke foto's weer! Ik vind je nieuwe laarsjes echt prachtig: heel uniek en dat maakt ze een echte eye catcher hihi. Afgelopen week stond bij mij in het teken van leren leren en werken en deze week gaat er net zo uit zien helaas. Nog twee weken en dan kan ik weer even rustig ademhalen, want dan zijn mijn tentamens voorbij 🙂 Fijne week!

 3. Amy says:

  Gezellige foto's! Mijn week wat ook heel erg leuk, ik heb nog 2 weken stage over dus echt een beetje afronden voor mij 🙂

 4. Leuke foto's, die plaat is geweldig!! En frietjes van Van Gogh..heerlijk haha. Als ik in de buurt ben kan ik het ook vaak niet laten om even een frietje te halen!! Xx

 5. Manon Boerakker says:

  Oh die trui is leuk, wel een beetje duur idd! Die couscous salade ziet er goed uit, ik ben benieuwd hoe het smaakt.

 6. Evelien says:

  Die couscous salade ziet er zo lekker uit! Ik ben ook de V&D ingelopen en heb daar een goedkope sjaal mee weten te krijgen. Zo mooi! Ook je marmeren plaat vind ik mooi.

 7. Mellavieee says:

  Wat geweldig dat je job je zo bevalt! En die marmeren plaat is prachtig. Ik zie net dat je een nieuwe lay-out hebt. Ik vind hem zeker geslaagd en mooi uitzien 🙂

 8. Daphne says:

  Ik vind het nog steeds zo fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt bij je nieuwe baan, je hebt het echt ZO verdiend!

Comments are closed.