Mijn bucket list voor 2016

Mijn bucket list voor 2016

Hoewel 2016 al weer even bezig is, kan een bucket list van een echt lijstje-meisje niet ontbreken. Ik maak overal lijstjes van, dus ook van de dingen die ik in 2016 graag wil doen. Ik vind het fijn om een aantal doelen, maar ook een aantal wensen op te stellen die ik in 2016 graag wil realiseren. Het varieert van kleine tot grote dingen en dit is maar een kleine greep daarvan. Het lijkt mij leuk om aan het eind van dit jaar te kijken of het allemaal gelukt is. Genoeg gekletst, tijd voor de dingen die ik wil doen in 2016!

Een dagje uitwaaien aan het strand van Nederland
Een dagje naar het strand vind ik héérlijk! Het stomme is dat eigenlijk nooit naar het strand ga in Nederland, maar daar wil ik verandering in brengen. Gewoon een dagje naar het strand voor een lange strandwandeling moet kunnen!

Experimenteren op het gebied van make-up
Jup, ik ben een echte beauty-nerd en ik zou graag wat meer willen leren en proberen op het gebied van make-up.

Samenwonen
Dit heb ik al verschillende keren verteld, maar het jaar 2016 wordt het jaar dat mijn vriend en ik gaan samenwonen. Mijn vriend is nu bijna altijd bij mij, maar met zijn tweeën in een studentenkamer is toch echt een beetje te krap. 😉

Mijn kledingkast uitmesten
Tsja, ik heb nu eenmaal veel kleding. Het is tijd om het een en ander eens goed uit te zoeken en te kijken wat ik echt houd en wat ik weg doe. Ik heb veel twijfel gevallen qua kleding, omdat ik denk dat ik ze ooit nog wel een keertje ga aantrekken en het vervolgens nooit meer doe. Dus opruimen die handel.


Spullen die ik niet meer gebruik weggeven aan vluchtelingen of andere mensen die het kunnen gebruiken
Dit komt een beetje samen met het puntje hierboven. Naast kleding heb ik ook heel veel make-up, schoenen, tassen en andere items die ik niet meer gebruik. Zodra ik straks weer een grote tas of meerdere grote tassen verzameld heb, wil ik het graag geven aan iemand die het goed kan gebruiken.

Een bootcamp les volgen
In 2016 wil ik meer en frequenter sporten, en bootcamp lijkt mij een toffe ervaring die ik graag een keertje wil proberen.

Amerikaanse beauty merken shoppen
Ik ben wel nieuwsgierig naar alle mooie Amerikaanse beauty merken, dus ik wil het graag een keertje met eigen ogen zien en proberen. Ik ben nu al nieuwsgierig naar de make-up collecties die ik in New York tegen ga komen.

Elke maand uiteten
Ik ben dol op lekker eten en nu ga ik ook al regelmatig uiteten, maar ik het lijkt mij heerlijk om af te spreken met mijzelf dat ik minstens een keer per maand buiten de deur eet. 

Een taart bakken
Bakken is iets wat ik heel leuk vind om te doen, maar doordat ik nu nog in een studentenhuis woon met een vieze keuken, doe ik het maar weinig. Erg jammer, daarom hoop ik dat ik het straks meer kan doen als ik samenwoon en beschik over een schone keuken. 

Meer geld sparen
Tsja, het is niet verkeerd om een beetje (meer) geld te sparen en wat minder geld uit te geven aan dingen die ik niet nodig heb. Daarnaast wil ik wat meer geld achter de hand te hebben in het geval van nood, maar ik ga dit jaar ook naar New York waar ik natuurlijk goed wil shoppen. Als laatste ga ik dit jaar ook samenwonen met mijn vriend waardoor ik ons huisje/appartementje mooi wil inrichten en dat kost ook geld.

Naar een yoga les
Een typisch gevalletje van bucket list materiaal. Tsja dat wil ik gewoon een keertje proberen. Gewoon om te zeggen dat ik het een keertje heb gedaan. 

Iets moois kopen van mijn eerste salaris
Sinds januari werk ik 40 uur per week bij een PR bureau. Dit is mijn eerste grote mensen baan. Zelf had ik mij voorgenomen om iets speciaals te kopen van mijn eerste salaris. Als een soort van herinnering voor later. Ondertussen heb ik steeds meer gefantaseerd wat ik graag wil kopen. Wat dat precies is, vertel ik in een ander artikel. 

Wat staat er op jouw bucket list?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

 1. Simone -lifeofsimone- says:

  Ik ben super benieuwd naar wat je gaat kopen van je eerste salaris! Verder vind ik het super mooie doelen, zo leuk dat je gaat samenwonen!

 2. Sanne - Waves Into Motion says:

  Heel erg mooie doelen! Ik ben benieuwd wat je van je eerste salaris gaat kopen en wat leuk dat je gaat samenwonen en naar New York gaat!

 3. Tineke says:

  Ik wil nog een nachtje weg met mijn vriend voordat wij straks niet meer met zijn tweeën zijn 😉 Jij hebt ook hele mooi doelen, een dagje uitwaaien op het strand lijkt me ook erg lekker!
  Liefs

 4. Merel says:

  Mooie doelen zeg! Ik ben erg benieuwd hoe je je nieuwe huisje gaat inrichten 🙂 dit jaar ga ik ook zeker mijn kast uitmesten. Lijkt me zo fijn om een kledingkast te hebben met alleen maar mooie spullen! Ook je yoga doel zou ik graag aan mijn eigen bucket list willen toevoegen.

 5. kimmetjekims says:

  Mooie doelen voor dit jaar! Je kledingkast uitmesten is ook eentje die ik wel als doel neer kan zetten. Super leuk idee ook, ik wil ook zo'n bucketlist!!

 6. Jenzll says:

  Wat een leuke bucket list! Het zijn in ieder geval haalbare doelen, dus ik hoop voor je dat je aan het eind van 2016 kan zeggen dat je het allemaal hebt gedaan :). Succes in ieder geval!

 7. Irma says:

  Wat leuk dat je op de planning hebt staan om te gaan samenwonen, daar hoort het uitmesten van je kledingkast ook wel bij haha! Ik sluit me aan bij je doel voor het volgen van een bootcamp, lijkt me gaaf -en vermoeiend- een keertje!

 8. Manon Boerakker says:

  Mooie bucketlist ! zijn allemaal erg haalbaar ! ben benieuwd wat voor merken je gaat scoren in NY

 9. Mariska says:

  Zulke leuke dingen staan er op je lijstje! Ik doe met een aantal mee, met name de taart en de make-up doelen 😀

 10. Iris says:

  Mooie lijst zeg en leuke dingen ook! Ik heb zelf ook een tijd geleden mijn kast uitgemest en heb die zakken toen gedoneerd aan het goede doel. Dus misschien kan je die doelen combineren 😀

 11. Veerlez says:

  Ik hou zo van bucket lists! 🙂 Ik vind vooral het weggeven van spullen een goede op je lijstje 🙂 Dat probeer ik ook altijd te doen 🙂

 12. Alexa Op 't Land says:

  Ik wil ook bootcampen en naar een yoga les!! mooie dingen staan er p je lijst zeg!

Comments are closed.