Happy Moments | Press day, Slapen in het Novotel & Quality time in Maastricht

Happy Moments | Press day, Slapen in het Novotel & Quality time in Maastricht

Wat was dit een heerlijke week vol mooie dingen. Hoewel ik maandag en dinsdagochtend nog tentamens had, was het een hele leuke week. Dinsdagmiddag had ik met Fleur afgesproken om samen outfit foto’s te maken. Deze outfit stond gisteren online. Dinsdag aan het eind van de middag had ik nog een gesprek voor een afstudeeropdracht. Later hier meer over. In de avond ben ik samen met een aantal vriendinnen naar de spellen avond van de studentenvereniging geweest. Dat was erg gezellig. Woensdag stond in het teken van ontspannen. Na alle drukte rondom de tentamens was het eigelijk wel fijn om een dagje thuis te zijn. Woensdag stond dan ook volledig in het teken van ‘me time’. Ik heb lekker geblogd, maskertje opgedaan, een boek gelezen en vooral lekker ontspannen.

Press day, Slapen in het Novotel & Qualitytime in Maastricht
Donderdag was een drukke dag vol met hele leuke afspraken in Amsterdam. Ik had namelijk vier pers openingen van verschillende PR bureaus op de agenda staan én in de avond had ik de opening van het spiksplinternieuwe Suite Novotel in Den Haag. 

Woensdag was het tijd voor ‘me time’ – Donderdag kocht ik deze super schattige sloffen bij de Albert Heijn

Mijn eerste KIKO bestelling met o.a. deze prachtige lipsticks – Een bakje aardbeien tijdens het studeren – Mezelf verwend met overheerlijke poffertjes – De outfit die gisteren online stond

Donderdag had ik vier persdagen van verschillende PR bureaus in Amsterdam op de planning staan. Helaas heb ik het niet gehaald om bij vier persdagen een kijkje te nemen, maar ik heb alsnog aan drie bureaus een bezoekje gebracht. Ik heb al een aantal te gekke items gezien in de voorjaars- en zomercollectie. Het liefste wilde ik het nu al allemaal kopen. Ik kan bijna niet meer wachten tot alle mooie collecties in de winkel liggen.

Een kleine impressie van de persdagen bij de verschillende PR bureaus. Volgende week komt er een uitgebreid verslag online.

Vrijdagochtend werd ik wakker na een heerlijke nacht in een spiksplinternieuwe Suite Novotel in Den Haag. Hier komt deze week nog een verslag van online. Vrijdagavond had ik eindelijk weer eens afgesproken met een vriendinnetje en zijn we gezellig gaan stappen in Maastricht. Altijd leuk. Zaterdag stond in het teken van quality time met vriendlief. We ontbeten in ons favoriete eettentje in Maastricht. Daarna zijn we nog de stad in gegaan. Ik blijf Maastricht een heerlijke stad vinden en zou er graag willen wonen. Aan het eind van de middag waren we weer thuis en hebben lekker rustig aangedaan en genoten van onze avond samen.

Afgelopen week heb ik ontzettend veel mooie dingen meegemaakt door mijn blog. Ik ben écht heel dankbaar voor het feit dat door bloggen zo’n ontzettende gave wereld voor mij open is gegaan. 

Hoe was jullie week?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

 1. Denise says:

  Wauw, wat heb je het druk gehad donderdag! 4 persdagen, maar gelukkig kon je lekker relaxen in het hotel! <3

 2. Esther says:

  Wat een leuke foto's! Schattige sloffen, lekkere poffertjes en leuke afspraken (:

 3. Super leuke foto's! Oh die lipstick van Kiko ziet er goed uit! ^^
  En van waar heb je dat tijdschrift/boekje van H&M? Ik ben benieuwd!
  Liefs, <3

  • admindiolifestyle says:

   Dat is de catalogus van de H&M. Ik krijg die altijd met de post opgestuurd.

 4. Elise says:

  Leeuk om te lezen, kijk uit naar het verslagje van de persevents. oeeh heerlijk poffertjes!

 5. Karin says:

  Die Kiko lipsticks zien er erg mooi uit! Ik was ook uitgenodigd voor verschillende persdagen, maar door school kon ik er helaas niet bij zijn. Ben benieuwd naar het verslag! 🙂 X

Comments are closed.