Outfit of the day | I’m so fluffy

Outfit of the day | I’m so fluffy
Afgelopen week heb ik weer met Fleur afgesproken om samen outfit foto’s te maken. Het is écht ideaal dat we praktisch bij elkaar om de hoek wonen en allebei een fashion blog hebben. Zo heb je altijd wel een mogelijkheid om één keer in de week samen outfit foto’s te maken. Wanneer je als bloggers onder elkaar foto’s maakt, weet je ook waar je op moet letten én het voelt niet ‘awkward’. Wanneer ik heel af en toe vriendinnen vraag om foto’s te maken, voelt dat altijd een beetje gek en voel ik mij niet helemaal op het gemak. 
I’m so fluffy
Langzaam aan wordt het steeds kouder en hoogtijd voor de dikkere kleding. Ik trok eindelijk weer eens dit heerlijke fluffy vestje uit de kast. Hij is heerlijk zacht en warm. Perfect voor de koude dagen in de herfst en de winter. 
Amersfoort is een oude stad die talloze oude straatjes telt. Al deze mooie oude straatjes zijn een geschikte locatie om mooie outfit foto’s te maken. Op een of andere manier geeft het een gezellig en knus gevoel al die mooie, oude straatjes. Het is hier ook heel fijn wonen. 

Vest: H&M
Top: Zara
Horloge: Timex
Broek: Zara
Schoenen: O’moda
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

22 comments

Comments are closed.