Happy Moments | Toffe afspraken, Sinterklaas & interview in het AD

Happy Moments | Toffe afspraken, Sinterklaas & interview in het AD

Het is maandag. Tijd om mijn Happy Moments van de afgelopen week te delen. Deze week had ik een detox avond, werkte ik vier dagen, had ik een paar toffe afspraken, had ik een aantal belangrijke deadlines, vierden we Sinterklaas in Limburg en veel meer. Zoals je ziet was het een drukke en gezellige week. Kijk je mee?

Toffe afspraken, Sinterklaas & interview in het AD

Maandagmorgen, gaap! Tijd voor een nieuwe werkweek. Ik probeerde op tijd naar huis te gaan en dat lukte. Yess! In de avond was het tijd voor een detox avond. De televisie en de telefoon bleven uit en ik las eindelijk weer eens een boek. Dat was lang geleden. Dit was een fijne avond.

img_4582Dinsdag werkte ik op kantoor. Het was bizar koud, stiekem iets te koud. Ik ben geen winter mens. Om 18.00 was ik thuis en was het tijd voor boerenkool. In de avond keek ik het programma Verslaafd en ondertussen werkte ik aan mijn blog.img_4577 img_4584Woensdag was mijn vrije dag. Yay! Een keer in de twee weken heb ik de woensdag vrij en dat vind ik heerlijk. Ik blijf dat iets langer in bed liggen, ontbijt op mijn gemak en kruip vervolgens achter mijn computer. Heerlijk! Ik had een paar toffe afspraken. Een lunchafspraak bij Het Lokaal in Amersfoort en eentje bij Bagels en Beans. En ik heb super tof nieuws: ik ga namelijk bloggen voor Kus uit Amersfoort. Super tof! Ik ben heel blij dat ik nu onderdeel ben van dit team. Aan het eind van de middag had ik ook nog een interview met het AD over het werken in koffietentjes als freelancer. Zaterdag stond een pagina groot artikel in de krant.

img_4585 img_4590Donderdag werkte ik de hele dag en in de avond keek ik Expeditie Robinson. Zo’n spannende aflevering. Wie had gedacht dat Thomas eruit ging.img_4587 img_4595Wat is het toch altijd fijn als het vrijdag is: de laatste werkdag voor het weekend! Na een gezellige werkdag fietste ik naar huis. Ik had een ontplofte mailbox en aantal freelance opdrachten die nog gemaakt moesten worden. Stiekem vind ik dat niet verkeerd.img_4609 img_4611Zaterdagmorgen zat ik al vroeg op de fiets naar het station om daar de krant te kopen, want ik stond namelijk in het AD. Super tof. Vervolgens maakte ik het huis schoon. Dit is echt het eerste wat afvalt als je weinig tijd hebt. Jammer genoeg is het huis al een tijdje niet schoongemaakt en moet ik er toch echt aan geloven. Ondertussen komt er een pakketje van Lucardi binnen. Jeetje wat ben ik verwend. Ik werkte in de middag nog aan een aantal freelance opdrachten en mijn blog. Daarna vertrokken we naar Limburg waar we bij mijn ouders aten en een verjaardag van een vriendin hadden die 25 werd. Dat was erg gezellig.img_4618 img_4631Zondag vierden we Sinterklaas bij de vader van mijn vriend en gingen we gourmetten, zo leuk! Ik ben hier dol op. Na een gezellige middag met mooie surprises en cadeautjes, stapten we weer in de auto naar Amersfoort.

Hoe was jouw week?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

  1. Bettie says:

    Ik heb er gewoon overheen gekeken. Ik krijg ook elke dag het AD thuis namelijk en heb het interview met jou helemaal niet gezien.

  2. Rilana says:

    Wat leuk dat je in de krant stond! En super gezellig dat je zondag bent gaan gourmetten, ik heb daar ook weer super veel zin in!! 🙂

Comments are closed.