Happy moments | Van je bikini naar je winterjas

Happy moments | Van je bikini naar je winterjas

Tja, dat het weer in Nederland nogal wispelturig is wat betreft het weer weten we allemaal. Aan het begin van de week was het heerlijk zomerweer en aan het eind van de week is het opeens heel koud en heb je een winterjas nodig. Ach ja, het heeft allemaal zijn charmes. Wil je weten wat ik deze week gegaan heb? Kijk dan snel mee!

Maandag was het heerlijk weer. Ik werkte de hele dag en aan het eind van de dag genoot ik  een tijdje van de zon. Wat is het toch fijn om de zon op je gezicht te voelen branden. In de avond was het weer tijd voor een lesje SH’bam. Ik begin het steeds leuker te vinden. 

Dinsdag en woensdag waren eigenlijk niet zo speciaal. Beide dagen werkte ik de hele dag en in de avond werkte ik aan mijn blog. Ik merk dat ik niet altijd zin heb om na een lange werkdag in de avond nog veel te moeten doen. Maar ach, het is ook niet verkeerd om een beetje te ontspannen achter de laptop. 

Donderdagmiddag had ik een afspraak in Leiden. Onze afspraak was op een hele mooie locatie langs het water. Ik reed met een collega terug naar Amsterdam en vanuit daar reisde ik met de trein naar huis. Op Amsterdam centraal bracht ik nog een bezoek aan de KIKO en de Sissy-Boy. Ik moest toch wachten. Ik kocht niks, omdat ik geen make-up nodig had en bij de Sissy-Boy had ik al iets online besteld. 

Vrijdag, de laatste werkdag voor een lang weekend, yay! Vrijdag is altijd een fijne dag om te werken. Iedereen zit dan in een bepaalde flow en we beginnen rond 16.00 altijd met borrelen. Ook niet verkeerd. Thuis aangekomen besloten mijn vriend en ik te gaan uiteten. Spontane dingen zijn the best! We aten bij La Cubanita waar de groentekroketjes van de kaart gehaald zijn: bummer! Daarna brachten we een bezoek aan het food en cultuur festival LepeltjeLepeltje. Het ziet er elk jaar weer heel gezellig uit! Ook kwam ik nog een paar vriendinnen tegen, dus dat was super gezellig.

Zaterdag probeerde ik uit te slapen, maar helaas, daar ben ik niet zo goed in. Om 6.30 was ik al wakker, maar ik besloot te blijven liggen tot 8.00. Uiteindelijk heb ik mijn vriend ook wakker gemaakt en zijn we gaan ontbijten. Na het ontbijt had ik besloten om naar de stad om nieuwe kleding te kopen. Voor mijn gevoel had ik alweer een tijdje niet geshopt. Ik had zin om geld uit te geven en zin om nieuwe kledingstukken te shoppen. Aan het eind van de ochtend was ik weer thuis. Ik heb negen hele toffe kledingstukken gekocht die ik binnenkort laat zien op mijn blog. In de middag werkte ik aan mijn blog en kookte ik een simpele maaltijd. In de avond keken we een indrukwekkende film over de Koude Oorlog en aten we bitterbalen (zó lekker).

Zondag deed ik weer een poging om uit te slapen, maar ook deze poging mislukte. Om 6.00 was ik wakker. Aangezien mijn vriend niet zo gecharmeerd is van mijn vroege vogel acties, hadden we afgesproken dat ik hem zou laten liggen. Ik ben opgestaan, heb de woonkamer en de keuken opgeruimd, de was opgehangen én een bosbessen yoghurt cake gebakken. Een productieve ochtend. De rest van de ochtend werkte ik nog aan mijn mega lange hotspot artikel van New York terwijl mijn vriend broodjes mozzarella-tomaat uit de oven maakte. Na de lunch besloten we een stuk te gaan wandelen door het mooie bos. Uiteindelijk hebben we ruim 8 kilometer gelopen. Thuis maakte ik smoothies en werkte ik aan mijn blog. In de avond was het tijd voor mijn favoriete tv-programma’s: Vermoord in het buitenland, Oplichters in het buitenland en Undercover Nederland. 

Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. Joyce - LemonyLife says:

    Klinkt als een heerlijke week! Die cake ziet er heerlijk uit! Ik moet ook weer eens naar La Cubanita gaan haha, kreeg er gelijk zin in na het zien van de foto!

  2. Mariska says:

    Lekker weekje hoor! En die cake en die broodjes van je vriend, woah lekker 😀 jammer dat het weer zo omgeslagen is 🙁

  3. robin says:

    mooie foto's! vooral die laatste foto is super mooi. je cake ziet er ook yummy uit 🙂

Comments are closed.