Je kledingkast is meer waard dan je denkt

Je kledingkast is meer waard dan je denkt
Met een beetje pijn in mijn hart kan ik niet anders dan toe geven dat ik heel wat geld aan mijn kledingkast heb gespendeerd. Niet zo zeer aan de kledingkast zelf (misschien wel omdat die heel groot is..), maar omdat er heel veel kleren in hangen. Een shop-a-holic in hart in nieren kun je wel stellen. 
Zoals je weet ben ik een paar weken geleden verhuisd. Ik heb mijn studentenkamer verruild voor een huisje met tuinwaar ik samen met mijn vriend woon. Qua oppervlakte ben ik er veel op vooruit gegaan. Mag ook wel als je uit een studentenhuis komt. Ik heb heel lang naar het moment uitgekeken dat eindelijk ál mijn kleren op een plek hingen. Wat zeg nu zelf, hoé onhandig is het als de helft van je kleding nog bij je ouders ligt die zo’n beetje aan de andere kant van Nederland wonen. Nee, niet praktisch. 
Ik keek uit naar het moment dat alles netjes en overzichtelijk op een plek zou hangen, zodat ik precies wist wat ik had én hoeveel ik had. Ondertussen woon ik bijna een maandje samen en heb ik een groot deel van mijn kleding over verhuisd. 

Om de pijn een beetje te verzachten heb ik een manier gevonden on geld te verdienen door online enquêtes in te vullen. Heel makkelijk via OpinieLand. Er zijn namelijk heel veel enquêtes die je tegen betaling kunt invullen. Heel chill is dat? Je zit vast elke week wel een avond op de bank voor de tv. Pak dan je computer of tablet erbij en je verdient geld terwijl je voor de televisie zit. Je kunt je gratis aanmelden via de site. Voor elke ingevulde enquête ontvang je een aantal punten. Die punten kun je vervolgens omzetten naar geld óf je kunt kiezen voor een cadeaubon uit één van de webshops die aangesloten zijn zoals MediaMarkt, Zalando, Bol.com en nog veel meer. Als klap op de vuurpijl wordt er ook elk kwartaal een prijs van €2000,- verloot onder de mensen die enquêtes invullen. 

Nu nog wat oude kleding verkopen via Marktplaats of via een rommelmarkt en dan doet het weer een beetje minder pijn dat ik zoveel geld uit geef aan kleding. Wil je het ook proberen? Je moet wel 18 jaar of ouder zijn.

Voel jij je ook wel eens schuldig als je weer veel nieuwe kleding hebt gekocht?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

  1. Allicia Raaijmakers says:

    Ah! Wat chill met die enquetes, ik ga even op die site kijken, wat extra geld is altijd handig. En inderdaad..lijkt me zo niet praktisch als de ene helft van je kleren bij je ouders hangt haha. Fijn dat je het nu bij elkaar heb.

    Liefsss. xx

  2. Joyce rdt says:

    Oh wat handig zeg die enquetes, daar ga ik me eens in verdiepen.
    Ik wil er zelf niet eens over nadenken voor hoeveel geld in mijn kledingkast hangt, ernstig! Liefs.x

Comments are closed.