Happy Moments | Vlogmas, outfits shoots & gezelligheid

Happy Moments | Vlogmas, outfits shoots & gezelligheid

Yay! Misschien heb je het al gezien, misschien ook niet, maar ik ben begonnen met vlogmas! De eerste vlogs staan al online! Stiekem vind ik het heel leuk om te doen! Deze week maakte ik verschillende keren outfit foto’s, had ik een surprise, reisde ik naar Limburg en solliciteerde ik lekker door! Kijk je mee van dag tot dag?

Maandagmorgen stond er een werkdag op de planning. Ik werkte de hele dag op het kinderdagverblijf en het regende de hele dag. Na een lange werkdag moest ik naar huis fietsen en kwam ik kletsnat thuis. In de avond keek ik Dokter Tinus met mijn vriend.

Dinsdag was het 1 december. Dat betekende dat ik begon met vlogmas! Aaah! Tot nu toe bevalt het heel goed! In de ochtend moest ik werken op het kinderdagverblijf en aansluitend had ik een mondeling bij mijn werk. Alle werknemers moeten allerlei toetsten maken om te kijken wat het niveau is. Ik heb recent mijn HBO diploma ontvangen, dus ik ga ervan dat het wel goed is. Ik werkte nog verder aan mijn to-do lijst en kookte voor mij en mijn vriend.

Woensdagmorgen was het tijd om op zoek te gaan naar leuke vacatures en schreef ik sollicitatiebrieven. Vervolgens had ik met Alexa afgesproken om outfit foto’s te maken. De foto’s zijn heel mooi! De outfit komt binnenkort online. In de middag ging ik weer outfit foto’s maken, alleen dit keer met Carmen. Happy me, twee keer op een dag outfit foto’s maken is fijn! Ik kookte een gezonde maaltijd en keek samen met mijn vriend een paar afleveringen van Flikken Maastricht. Onze favoriete serie! 

Donderdagmorgen besloot ik op tijd op te gaan en te gaan werken aan mijn blog. Mijn vriend haalde mij over om om 10.00 voor een tweede ontbijt te gaan bij de V&D. Voor mijn gevoel kom ik daar de laatste tijd best vaak. Oeps! Vervolgens ben ik begonnen met de surprise en haalde ik boodschappen. Ook sprak ik met een vriendinnetje af om bij te kletsen. We gingen koffie drinken bij LivingStone in het centrum van Amersfoort. Echt een toffe plek en de koffie was heel lekker! In de avond was ik alleen en genoot ik van ‘me-time’, iets waar ik heel erg kan van genieten.

Vrijdag ben ik begonnen met het improviseren wat ik ging knutselen voor de surprise én moest ik het gedicht maken. Ik heb mijn schoonvader getrokken en wist écht niet wat ik moest knutselen. Uiteindelijk ben ik de hele morgen en een deel van de middag bezig geweest met de surprise. Het stomme is dat je het er helemaal niet vanaf ziet dat ik er zoveel werk ingestoken heb. De rest van de middag werkte ik aan mijn blog en mijn vlogs.

Zaterdagmorgen werkte ik eerst nog aan mijn blog en bracht ik een bezoekje aan de markt. Ook draaide ik nog een was. Na het middageten was het tijd om naar Limburg te reizen, omdat we daar in de avond Sinterklaas vierden. Rond 16.00 was ik eindelijk in Limburg (takke eind) en zag ik mijn vriend weer. Het was een gezellige avond! Ik heb een letterlamp gekregen waar ik heel blij mee ben!

Zoals ik in de intro al zei, ben ik begonnen met vlogmas. Dat betekent dat ik dus elke dag vlog en dat je dus eigelijk in mijn vlog kunt zien wat ik elke dag doe. Daarom heb ik besloten om in de maand december geen ‘Happy Moments’ artikel meer te schrijven, omdat het in mijn ogen dubbel is. Vanaf januari kun je weer elke maandag een nieuwe diary verwachten. 

Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Marloes Meeusen says:

    Ah meerdere outfitfoto's maken op één dag vind ik ook altijd top! Ik hou je Vlogmas in de gaten!

  2. Veerlez says:

    Wat een fijne week, ik ga genieten van je Vlogmas! Mijn week was niet zo leuk, bezoekje aan de kaakchirurg en nu herstellen!

  3. Alexa Op 't Land says:

    Ja was echt gezellig en ben benieuwd naar dat stukje van mij in je Vlogmas, ga zo meteen op YT kijken en we moeten van de week even kijken wanneer we foto's gaan maken! Ben blij om te lezen dat je er erg blij mee bent!

Comments are closed.