Outfit of the day | Black Polka Dots

Outfit of the day | Black Polka Dots
Yaaay! Er staat weer een nieuwe outfit online! Nu het weer wat kouder en regenachtiger wordt, is het niet altijd even handig en fijn om outfit foto’s te maken. Daarnaast is een fotograaf wel zo handig en ook die heb ik niet altijd. Maar gelukkig staat er nu weer een nieuwe outfit online. 
Zelf vind ik deze outfit heel tof. Ik ben namelijk verliefd op de top met dat doorschijnende stukje met polka dots, mijn panty vol met polka dots, maar ik draag ook mijn nieuwe schoenen die ik kocht in Málaga waar ik heel blij mee ben. Kortom ik ben verliefd op bijna alle kledingstukken die ik draag. Haha! 😉 Een paar weken terug had ik een feestje waarvoor ik deze outfit aantrok. Op het feest aangekomen was ik voor mijn gevoel een beetje overdressed. Maar ach, ik ben liever overdressed dan underdressed. 😉

Vest: TK Maxx
Top: H&M
Sjaal: Men at Work
Tas: Gianni Chiarini
Rok: EDC by Esprit
Schoenen: Winkeltje in Spanje
Panty: Calzedonia

Toen ik net typte wat ik allemaal draag, realiseerde ik mij dat het bijna allemaal niet kledingstukken zijn. Oeps! Zelf vind ik deze outfit erg leuk en ik weet zeker dat ik deze outfit nog vaker zal dragen. Misschien wel tijdens een van de feestdagen..? Wie weet!

Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Amy says:

    Ik droeg een tijdje super veel polka dot panty's maar nu helaas niet meer! Wel een leuke inspiratie om er weer eentje te kopen, vind het namelijk heel erg leuk staan 🙂

Comments are closed.