Happy Moments | Winkelen in Arnhem, Laatste schooldag & Kerstcadeautjes kopen

Happy Moments | Winkelen in Arnhem, Laatste schooldag & Kerstcadeautjes kopen

Het was afgelopen week de laatste werkweek van het jaar. Morgen begint voor veel mensen de vakantie. Ik begon deze laatste ‘werkweek’ met een bezoekje aan de tandarts. Gelukkig mankeerde er niks en was ik snel weer klaar. Vervolgens reisde ik naar Amersfoort waar ik de rest van de dag heb gewerkt op de BSO. Niet heel bijzonder, maar wel weer geld verdiend. Ook niet verkeerd.

Winkelen in Arnhem, Laatste schooldag, Kerstcadeautjes kopen en meer!
Dinsdag had ik een hele leuke dag op de planning. Ik ging namelijk een dagje winkelen en high teaën met een vriendinnetje in Arnhem. Het was een hele gezellige dag, de high tea was erg lekker én ik heb super leuke items gekocht. Ik heb dinsdag de hele dag gevlogd. Deze vlog staat al online, je kunt hem hier bekijken.

Vakantie, tijd voor ontspanning!

Woensdag had ik mijn laatste schooldag ooit. Het voelt toch een beetje gek dat ik nooit meer in de schoolbanken hoef te zitten. Ik heb nu alleen nog maar tentamens in januari en dan begint het afstuderen. In de avond at ik zuurkool. Dit vind ik zó lekker. Ik was alleen de jus vergeten, maar ach het smaakte nog steeds lekker.
Donderdag ben ik naar school gegaan om te werken aan mijn eigen tijdschrift. Ik heb geen InDesign op mijn computer staan. Thuis heb ik de rest van de middag niet veel gedaan. Ik heb mijn koffer ingepakt en uitgezocht wat ik allemaal moet meenemen, aangezien ik maandag naar Limburg ga om daar Kerst te vieren is het belangrijk dat ik genoeg kleding, schoenen, sieraden bij mij heb om een leuke outfit te dragen.
Verder heb ik wat opgeruimd, wat geblogd, mijn vlog bewerkt en rustig aangedaan. Vervolgens ben ik boodschappen met een vriendinnetje gaan halen en hebben we samen gegeten. In avond zijn we naar de Kerstmannenloop gaan kijken. Dit event vindt elk jaar plaats op de laatste donderdag voor kerst. Een hardloop wedstrijd waar iedereen in een kerstmannen pak of kerstvrouwen pak rondrent. Super grappig om te zien. ‘s Avonds zijn we gaan stappen om de vakantie in te luiden. Ik heb een hele leuke avond gehad!

Kerstmannenloop – De kerstboom met de mooiste piek – Shotjes tijdens het stappen

Vrijdag heb ik uitgeslapen, voor mij is tot 9.00 in bed liggen uitslapen. Ik word altijd vroeg wakker, dat vind ik niet erg omdat ik zo nog wat aan de dag heb. Alleen vind ik het wel een fijn gevoel om uit mijzelf wakker te worden en niet door de wekker.
Ik ben de dag begonnen met het lezen van blogs, het beantwoorden van mijn mail en het opnemen van een shoplog van alle spullen die ik gekocht heb tijdens mijn dagje shoppen. Erna ben ik op de trein naar Eindhoven gestapt. Ik ben het weekend bij mijn vriend in Eindhoven. ‘S Avonds zag ik mijn vriend weer na een weekje. Fijn!

High Tea – Perfecte lakes voor de feestdagen – Kerstbal

Vrijdagavond at ik samen met mijn vriend en zijn we gezellig naar het casino geweest. Hier gaan we af en toen naar toe, gewoon omdat het leuk is om te zien. We speelden mee met een try-out pakket. Ik ging uiteindelijk met een magere winst van zo’n €5,- naar huis.
Zaterdagochtend zijn we de hele tijd in de stad geweest en hebben we de laatste kerstcadeautjes gekocht. We hebben nu alles bij elkaar. Yes!

In de middag waren we weer thuis. We hebben veel cadeautjes gekocht en daardoor hadden we veel tassen. De rest van middag heb ik aan mijn blog gewerkt. Ik heb onder andere een MEGA shoplog opgenomen. Deze komt volgende week online. Aan het eind van middag heb ik nog wat boodschappen gehaald en alles klaar gemaakt voor het gourmetten. Zo’n beetje de hele avond hebben we heerlijk gegourmet. Wat een fijn weekend zo samen met mijn vriend.

Pizza als middageten – Mooie kerstlampjes in Eindhoven
Hoe was jouw week?
Volg mij op Bloglovin, FacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

 1. Denise says:

  Wat een leuke week zeg :)! Lekker gourmetten, dat gaan wij met kerst doen :D. Die high tea zag er ook lekker uit.

 2. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

  Je week ziet er heel erg leuk en gezellig uit! Leuk ook met die kaarsjes 🙂
  Gourmetten vind ik ook altijd zo gezellig, ik ga dat ook doen deze week met mn vriend, maar wij zijn echt van die vreedzakken hihi de hele plaat ligt altijd vol :$

  Geniet van je vakantie!

  Liefs, Lisette

  • admindiolifestyle says:

   haha! Dat hadden wij ook uiteindelijk, omdat het anders te lang duurt..

 3. Laura Boogers says:

  Leuke diary! Lekker gourmetten. Heb ik lang niet meer gedaan:)

  xx Laura

 4. Denise says:

  Jaaa, wat een leuke happy moments! Ik heb dinsdag ook een high tea, altijd leuk! x

 5. Keys of Anouk says:

  Wat een hoop leuke happy moments! Ik vind die kersttrui heel tof 🙂 xo

Comments are closed.