Outfit of the day | Black with jeans

Outfit of the day | Black with jeans
Gelukkig was het de afgelopen dagen niet meer zo koud,
dat scheelt al een hoop. Dit is de outfit die ik droeg tijdens mijn verjaardag.
Het is vrouwelijk en feestelijk. Precies een combinatie waar ik naar op zoek
was. Een maand geleden kocht ik dit grote, zwarte fluffy vest. Hij valt
oversized, maar dat vind ik juist leuk. Daarnaast is die lekker warm. Eronder
draag ik een jeans blouse die ik nonchalant in mijn rokje stop. Ik draag nog
een rokje met een rits op de achterkant. Alleen deze zie je niet doordat het vest zo lang is.

Black with jeans
Wat ben ik blij met mijn nieuwe fluffy vest van de H&M. Hij valt oversized en is heerlijk warm. Ik ben er heel blij mee. Zo’n lang vest is heel leuk om te combineren met een rokje vind ik zelf. Daarnaast draag ik een jeans blouse met een statement ketting. Ik vond deze statement ketting eigelijk niet zo mooi, maar toen ik deze combinatie maakte vond ik hem juist erg leuk!

Vest: H&M
Jeans blouse: Only
Rokje: Esprit
Ketting: eBay
Panty: HEMA
Schoenen: Carmens
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Wow, je straalt overduidelijk in deze outfit, maar hij staat je dan ook echt mooi. Die ketting op die blouse is super!! Echt een leuke outfit die ik ook zou dragen.

Comments are closed.