Happy Moments | Wintersport, huisjes bekijken & 3.0 chillen

Happy Moments | Wintersport, huisjes bekijken & 3.0 chillen

Jaaa, daar is die weer. Een hagel nieuw Happy Moments overzicht van de afgelopen week. Vorige week kwam er geen Happy Moments artikel online vanwege mijn vakantie. Ik kwam zondagavond terug van een zeer intens weekendje wintersport met mijn collega’s. Gelukkig heb ik deze week weer een volle dosis Happy Moments die ik maar al te graag met jullie wil delen. Kijk je weer mee?

Maandagmorgen, uch. Wat was dat pittig. Zondagavond kwam ik heel laat thuis van een weekendje wintersport en maandagmorgen stond er weer een volle werkweek van ruim 40 uur voor de deur. Ik kan je zeggen dat dat niet makkelijk was. Als je eenmaal bezig bent, gaat het wel weer. In de avond was ik erg moe, maar ik moest mijn koffer uitpakken en de was doen. Gelukkig was mijn vriend er ook. Dus ik kon hem in geuren en kleuren vertellen over mijn weekendje. Uiteindelijk gingen we op tijd naar bed. Iets met slaap inhalen..

Een bezoek aan de kringloop winkel

Dinsdagmorgen had ik een bezichtiging voor een woning. Hoewel de locatie van de woning heel goed was, vond ik hem veel te klein en de woning had geen balkon of tuin. Dus dat werd hem niet. Verder werkte ik de hele dag en na het werk moest ik nog een paar boodschappen halen, want dat had ik in het weekend niet gedaan. Mijn vriend was de rest van de week niet thuis, maar eigenlijk vond ik dat wel fijn. Zo kon ik in de avond heerlijk genieten van de rust. Ook moest er nog een laatste wasje gedraaid worden.

Essie liefde – Uiteten bij de Ribsfactory – Verassing voor mijn vriend met valentijnsdag

Woensdag merkte ik dat de moeheid van het vorige weekend erin begon te hakken. Ik was moe en had weinig concentratie. Toch moest ik doorwerken, want ik voelde de deadlines al in mijn nek hijgen. Woensdagavond werkte ik nog een beetje aan mijn blog en ging ik op tijd naar bed.

Outfit aan de grachten van Utrecht

Donderdag was een relatief goede dag. Ik werkte lekker door en in de avond ging ik naar de verjaardag van mijn beste vriendinnetje. Gezellig bijkletsen en haar verjaardag vieren. 

Bezichtiging van een appartement met jawel, een paarse keuken..

Vrijdag had ik heel veel moeite. Deze dag voelde als een blok aan mijn been. Jeetje mina! Ik had geen puf meer en had het gevoel dat ik die dag nooit zou overleven.. Natuurlijk overleefde ik de dag wel, maar vraag niet hoe. Mijn concentratie was ver te zoeken. In de avond was ik helemaal kapot. Ik kon niet meer. Het was een terror week geweest. Ik was ontzettend moe van dat weekendje weg, maar ik moet ook nog steeds wennen aan een 40 urige werkweek. Ik dook op tijd in bed en besloot 12 uur lang te knuffelen met mijn bed. 😉

Huiskonijntje van een vriendinnetje – Deze nieuwe ‘soorten’ melk kwamen afgelopen week binnen. Ik was vooral benieuwd naar de rice variant. Ik moet zeggen dat die best lekker smaakt. Hij is heel zacht qua smaak. De amandel melk is wat sterker qua nasmaak en vond hem daardoor niet zo lekker – Het boek On Top van Anna ben ik aan het lezen.

Zaterdagmorgen werd ik enigszins uitgeslapen wakker. Toch was ik nog steeds een beetje moe. In de ochtend werkte ik in mijn badjas achter de computer, deed ik boodschappen en bracht ik een bezoekje aan de kringloop. In de middag deed ik de was, maakte ik schoon en was het tijd om achter de computer te kruipen. Ook kwam onverwachts nog even een vriendinnetje langs en kletsten we gezellig bij. In de avond at ik zuurkool (zó lekker) en plofte ik op bank met de computer om wooninspiratie op te doen. 

Mijn nieuwe jasje – Een artikel waar ik wat eigenaardige feitjes vertel over mijzelf – een toffe deur 

Zondag sliep ik een beetje uit en kroop ik in mijn badjas achter de computer. Gewoon, omdat het kan. Vervolgens tikte ik nog wat blogs en maakte ik mooie collages van alle wooninspiratie die ik zaterdagavond had opgedaan. Ook bakte ik brownies en ruimde ik de boel een beetje op. Ik deed wat huishoudelijke taken, bracht een bezoek aan de stad en in de middag was het tijd om lekker te ontspannen met een boek en een filmpje. Een heerlijke zondag waar ik écht behoefde aan had. In de avond at ik zuurkool en keek ik het programma Opgelicht.

Hoe was jouw week? 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

 1. Simone -lifeofsimone- says:

  Ik snap dat je super moe was! Toch fijn dat er dan nog zoveel fijne momentjes zijn, waardoor de week toch leuk wordt! Vind je outfit aan de grachten heel leuk, dat hoedje staat je top!

 2. Manon Boerakker says:

  Leuk dat je naar een appartement ging kijken. Haha grappig die paarse kijken.

 3. Iep says:

  Wat een fijne momentjes zeg. Lijkt me fijn om dat elke keer weer voor jezelf (en je lezers ) op een rijtje te zetten. Zo blijf je super bewust van wat er gebeurd 🙂
  Liefs Iep xo

 4. Joyce rdt says:

  Kan me heel goed voorstellen dat je moe was na je weekendje weg. Ik vraag me ook weleens af hoe ik dat 'vroeger' altijd deed. Stappen, uurtje slapen, werken en weer swingend de dansvloer op. Ga ik nu een avond stappen ben ik twee dagen aan het herstellen :p haha. Lekker rondsnuffelen bij de kringloopwinkel doe ik zelf ook geregeld, altijd leuk! Liefs.x

 5. Alexa Op 't Land says:

  oei die paarse keuken vind ik echt helemaal niks maar wel leuk dat je weer een bezichtiging had! Leuke outfit draag je ook!

Comments are closed.