Quote | Sometimes you win, sometimes you learn

Quote | Sometimes you win, sometimes you learn
Fouten maken is iets wat ik knap lastig vind. Ik bedoel, ik maak regelmatig fouten. Ik ben nog jong, heb nog een heel leven voor mij en moet daardoor nog veel leren. Je leert door fouten te maken en juist dat vind ik lastig.
Doordat je een fout maakt, weet je hoe je het de volgende keer anders (beter) moet doen. Alleen dat is soms best lastig. Ik krijg dan snel het gevoel dat mensen mij dom vinden. Daarnaast vind ik het ook vervelend om fouten te maken. Natuurlijk is dat onzin, maar toch. Het is logisch dat je op je 24ste nog niet alles weet. Het zou gek zijn als je alles al onder de knie had en alles wist. Ik moet leren om die knop om te zetten en het op een positievere manier te bekijken. Juist doordat je fouten maakt, leer je en zorg je ervoor dat je beter wordt. Aansluitend op dit verhaal vond ik de onderstaande quote. Dit quote laat precies zien hoe ik mijn eigen gedachten moet omschakelen naar iets positiefs. 

Vind jij het ook moeilijk om fouten te maken?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Sanne says:

    Heel herkenbaar dit, ik vind het ook heel erg moeilijk om fouten te maken. Wil alles zo graag gelijk perfect doen! Die quote is echt een hele goeie, van fouten kan je leren 🙂

  2. Heel herkenbaar. Op mijn 41e heb ik nog steeds mijn onzekere momenten en voel ik mij wel eens dom.
    Sorry, wilde je niet bang maken en misschien ben jij straks op je 41e veel zelfverzekerder en minder bang om fouten te maken dan ik nu ben. 😉

Comments are closed.