Het suède (achtige) camel kleurige jasjes met franjes jasje

Het suède (achtige) camel kleurige jasjes met franjes jasje

Sinds vorig jaar is het hipper dan hip: suède (achtige) camel kleurige jasjes met franjes. Een hele mond vol. Het is een typische jaren ’70 trend waar ik in het begin nogal huiverig over was. Ik wist niet of ik het wel mooi zou vinden. Een paar weken geleden kwam er een pakketje waar – je raadt het al – een jaren ’70 jasje in zat. 

Hoewel ik het jasje natuurlijk zelf uitgekozen had, was ik in het begin een klein beetje huiverig. “Vind ik dit wel écht leuk leuk? Of vind ik het leuk om dat het een trend is?”. Steeds vaker betrap ik mijzelf op dit soort dingen. Ik denk namelijk dat ik dit jasje leuk ben gaan vinden, omdat het een trend is. Ik moet altijd een beetje wennen aan nieuwe dingen. In mijn kledingkast ben ik op zoek gegaan naar een leuke combinatie en al snel vond ik dat ik erg leuk vond. Ik combineerde het jasje met een spijkerblouse en een zwart kort rokje. De blouse stopte ik nonchalant in het rokje en het jasje droeg ik daarover heen. Een toffe combinatie waarvan ik overtuigd ben dat ik hem vaker ga dragen. Zo zie je maar dat de media (blogs, tijdschriften etc.) invloed heeft uitgeoefend op wat ik ‘leuk’ vind. 

Dit toffe jasje (ja, daar ben ik nu over uit) shopte ik bij SheIn. Dat is de webshop waar ik regelmatig nieuwe items shop waar ik erg over te spreken ben. Hiervoor kwamen ook al twee outfits online waar ik kledingstukken van deze webshop draag. Echt een aanrader. Ik ben wel nog even nieuwsgierig: hoe zou jij dit jasje combineren? 
Wat vind je van mijn jasje? 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

 1. Natascha Kooiman says:

  Ik vind je jasje super leuk! Ik heb ook iets in de kast hangen wat hier op lijkt. Zelf combineer ik hem graag met een zwarte skinny jeans.

 2. Karlien Vermeersch says:

  oh wauw wat is ie mooi zeg!
  het gaat je sowieso super goed staan
  benieuwd naar een outfit met deze 🙂

  liefs
  Karlien

 3. beautytalk says:

  Ik vind echt een mooi jasje, maar ik ben dan ook een franje meisje 🙂 Ik zou dit combineren met een skinny jeans en sneakers..
  Liefs,
  Eefje

 4. Stylebygina says:

  Wat een leukie zeg! Zelf zou ik hem combineren met een witte blouse, denim shorts en minnetonka's! Super leuk voor de lente/zomer;)

Comments are closed.