Happy Moments | Happy feelings, Hightea & de IJhallen

Happy Moments | Happy feelings, Hightea & de IJhallen

Tijd voor een nieuw verslag van de afgelopen week. Vorige week was een pittige week, deze week ging het gelukkig een stuk beter en voelde ik mij ook beter. Natuurlijk werkte ik de hele week, maar ik merk dat ik steeds meer feeling krijg voor een goede combinatie tussen werk en vrije tijd. Kijk je weer mee?

Maandagmorgen was ik fris en fruitig en klaar voor een nieuwe werkweek. Mijn vriend had die middag een bezichtiging voor een super tof appartement. Althans, dat dacht ik. Ik heb het beeld misschien wel erg geromantiseerd. Hoewel het een prima woning is, zijn er altijd dingen die ik liever anders had gezien. Bijvoorbeeld dat een aantal ramen enkel glas hebben en bepaalde tegeltjes in de badkamer en de wc niet mijn smaak zijn. Maar misschien had ik het mij ook allemaal te rooskleurig voorgesteld. Mijn vriend en ik zijn starters en ik moet niet meteen verwachten dat ik een groot paleis terecht kom. Ik moet wat meer dankbaar zijn voor de dingen die ik al heb. Zo ben ik binnen 4 jaar afgestudeerd, heb ik een hele lieve vriend, vond ik binnen twee maanden mijn eerste echte baan etc. Maandagavond was dan ook even een reality check. Daarnaast zag ik mijn vriend eindelijk weer na een week. Ook heel fijn! Ik had hem nog niet gezien sinds die afgestudeerd was, dus ik had als verrassing brownies gebakken.

Bij Barista Café spotte ik dit té leuke kleed

Dinsdag had ik na mijn werk een heel erg leuk interview waar ik pas in mei meer over kan vertellen. Ook lopen mijn Marktplaats advertenties opeens als een tiet. Je hoort mij niet klagen. Ik ben maar al te blij dat ik weer wat spullen verkoop waar ik andere mensen blij mee kan maken. Daarnaast hoef ik straks ook minder te verhuizen. 😉 haha! In de avond deden we boodschappen en haalden we Ben & Jerry’s ijs.

No words needed

Woensdag kreeg ik een telefoontje van mijn vriend dat die ziek was. Ik was aan het werk, dus kon niet veel doen. Thuis heb ik gekookt, de was gedaan, de afwasmachine ingeruimd en schoongemaakt. Daarnaast heb ik ook vriendlief verzorgd. 

Mijn liefde voor Sissy-Boy wordt als maar groter..

Donderdag werkte ik de hele dag en deed ik wat boodschappen. Mijn vriend was nog steeds ziek en had besloten naar zijn eigen studentenkamer te gaan. Toen ik thuis was heb ik een verse groentesoep gemaakt en mijn kamer nog een beetje schoongemaakt. Ook dook ik achter de computer om mijn mail bij te werken, mijn social media bij te werken en een beetje te bloggen.

Thank god, it’s friday! Hier had ik zin in! Ik werkte de hele dag en om 16.00 was het tijd voor de vrijdagmiddag borrel. Na een gezellige borrel ben ik weer op de fiets gesprongen en heb ik de restjes groentesoep opgegeten. Daarna was het tijd voor me-time. Ik kroop achter de computer om lekker te gaan bloggen. Hier had ik naar uitgekeken. Mijn blog is mijn kindje die ik niet zomaar los kan en wil laten. Ook niet nu ik zoveel werk.

Over een maand zit ik in NYC! 😀

Zaterdag heb ik in de ochtend de boel een beetje opgeruimd. Ik had verschillende items van Marktplaats verkocht, dus die moesten ingepakt worden. Om 12.00 had ik met een vriendin afgesproken voor een heerlijke high tea. Na de high zijn ze naar de kringloop en naar Loods5 gegaan. In de avond at ik frietjes en maakte ik mij klaar voor een gezellige stapavond. Uiteindelijk lag ik heel moe, maar voldaan in bed. 

Zondagmorgen werd ik al vroeg wakker. Helaas was ik erg moe van de avond hiervoor. Toch besloot ik om redelijk op tijd op te staan en naar Amsterdam te gaan waar ik een bezoek bracht aan de Fashion Vintage live. Een super toffe vintage sale waar ze heel veel leuke dingen verkochten. Ik had er een hele nieuwe garderobe kunnen aanschaffen als ik had gewild. Er was zoveel leuke kleding. Alleen met het idee in mijn hoofd dat ik zelf genoeg kleding heb, die ik aan het verkopen ben via Marktplaats, heb ik mij ingehouden. Ik heb alleen een zwart jasje gekocht. Mijn eerste tweedehands aankoop op het gebied van kleding. Ik ben benieuwd. Na een gezellige dag reisde ik terug naar Amersfoort. Ik was erg moe en besloot een dutje te doen. Na driekwartier werd ik wakker, belde ik met mijn vriend en werkte ik aan mijn blog. In de avond at ik bami en ging op tijd naar bed. Klaar voor een nieuwe werkweek.

Hoe was jouw week?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

 1. Mandy Doornenbal says:

  Fijn dat je meer balans begint te vinden tussen werk en vrije tijd. Blijft lastig! Sissy-boy, ik ben er ook helemaal verslaafd aan. Wat een fijne winkel! Hopelijk knapt je vriend snel op en vinden jullie snel jullie droomhuis!

 2. Iep says:

  Wat een onwijs fijne plaatjes zeg. Een high tea is altijd goed.. En ik ben zelf ook zo dol op plantjes en cacti! Liefs Iep xo

 3. Meike says:

  Jij hebt echt een toffe stijl! Lekker bohemian ofzo, heel cool! Die foto van de bergen ook, ik ben een beetje jelly haha:O

 4. Joyce rdt says:

  Wat een heerlijke week zeg en wat een leuke foto's :D!
  Ben ook gek op Sissy Boy, gelukkig zit de winkel niet heel erg in de buurt haha.

  Liefs.x

Comments are closed.