Hotspot | De Wagenwerkplaats in Amersfoort

Hotspot | De Wagenwerkplaats in Amersfoort

Vorige week bracht ik een bezoek aan de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Een prachtige industriële locatie aan de achterkant van het station. Vroeger werd dit terrein gebruikt voor het onderhouden- en repareren van treinen. Ondertussen is deze locatie ontpopt tot een heel toffe industriële locatie die je niet mag overslaan als je een bezoek brengt aan Amersfoort. Kijk je mee?

Industriële locaties

Zoals je misschien al weet ben ik nogal een grote fan van mooie industriële panden. Ik kan niet precies vertellen wat het is, maar ik hou er gewoon van. In Amersfoort heb je ook De Nieuwe Stad. Een oude tandpasta fabriek, waar het nu bruist van de ondernemers. Er liggen diverse restaurantjes en koffietentjes, leuke winkeltjes en het is bovenal een fantastische locatie. Dat is ook de reden dat ik de Lifestyle Factory Market daar wilde organiseren. 2017-01-14 15.36.41

Ondanks dat ik al ruim 5 jaar in Amersfoort woon, was ik tot voor kort nog nooit op de Wagenwerkplaats geweest. Waarom? Geen idee eigenlijk. Vorige week besloot op een zondagmiddag een bezoek te brengen en te genieten van al het moois, want wat is het mooi. Die hele bouwstijl, de restaurantjes, de sfeer en de kleine bedrijven die daar gehuisvest zitten: ik vind het zó leuk. Ik kan uren rondlopen en overal foto’s van maken. Dit heb ik ook gedaan. Daarnaast heb ik meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om outfit foto’s te maken, want een betere locatie vind je bijna niet. Ik begon al meteen te fantaseren hoe het zijn als ik ooit een eigen bedrijf heb mét kantoor op de Wagenwerkplaats.. Helaas, zo’n feest is het niet, maar dromen is niet verkeerd. Maar ik ben fan, fan van deze locatie.Hotspot | De Wagenwerkplaats in Amersfoort Hotspot | De Wagenwerkplaats in Amersfoort 2017-01-14 15.37.53 Hotspot | De Wagenwerkplaats in Amersfoort 2017-01-14 15.36.42 Hotspot | De Wagenwerkplaats in Amersfoort IMG_1670 Hotspot | De Wagenwerkplaats in AmersfoortDe Wagenwerkplaats is gelegen aan de achterkant van het centraal station en is ongeveer vijf minuten lopen. Je vindt er een paar eetgelegenheden en de locatie zeer geschikt voor het maken van foto’s. Ook staan hier en daar oude treinstellen en bevindt het kantoor van de Clini Clowns zich op het terrein. Ben je binnenkort in Amersfoort, vergeet dan niet deze toffe hotspot te bezoeken en te lunchen bij het Centraal Ketelhuis.

Houd jij ook van industriële locaties?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

  1. alexa says:

    ik kom hier te weinig! moet hier echt eens heen om lekker outfit foto’s te maken! wanneer gaan we samen?

Comments are closed.