Ik ga op vakantie en neem mee? Een rugzak!

Ik ga op vakantie en neem mee? Een rugzak!

Tsja, wat neem je in hemelsnaam mee als je voor langere tijd naar het buitenland gaat? Een vraag die ik mij meerdere malen heb gesteld, want ik had geen idee wat ik in hemelsnaam allemaal moest meenemen. Op internet ging ik op zoek naar een antwoord, alleen een kant-en-klaar antwoord bestaat niet.

Een kleine inpak crisis kun je het wel noemen, want vlak voordat ik mijn koffers naar Spanje moest inpakken heb ik goed moeten nadenken wat ik in hemelsnaam allemaal mee moest nemen. Ik koos ervoor om 14 outfits mee te nemen en 5 paar schoenen. Allemaal kledingstukken en schoenen die makkelijk te combineren zijn. Op alle plaatsen waar ik verblijf is er een wasmachine waardoor ik overal kan wassen als dat nodig is. Daarnaast is Spanje in het bezit van ontiegelijk veel mooie kledingwinkels, dus ik ga zeker ook winkelen. Natuurlijk geen nieuwe garderobe, maar zeker wel een aantal mooie items. Ik heb al genoeg mooie kledingstukken gezien!

Als je zo’n rondreis als mij maakt, is het ook wel handig om een stevige rugtas mee te nemen. Dat is niet alleen handig als handbagage, maar ook als je naar het strand gaat of boodschappen gaat halen. Helaas had ik al een tijdje geen rugtas meer, want normaal gebruik ik geen rugtas maar een handtas naar mijn werk. Tijd om er eentje te bestellen. Eén dag voordat ik vertrok naar Spanje, kwam de postbode met een pakketje. In dat pakketje zat mijn nieuwe rugzak die mee ging naar Spanje! 

Deze rugtas komt uit de webshop van Marington die boordevol staat met allerlei mooie tassen. Hun assortiment is heel groot, waardoor je altijd wel een mooie tas vind die bij je past. Mijn rugzak is van het merk Mi Pac, een merk waar ik eerder nog niet van gehoord had. Wel ben ik heel blij met deze stevige rugzak waar ik veel spullen in kwijt kan. In de binnenkant heeft hij ook een vak voor je laptop en een ritsvakje. Genoeg ruimte dus. Hij kost €57,50 en is verkrijgbaar via de webshop.
Wat vind je van mijn nieuwe rugzak?

 Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 
*Gesponsorde post

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

  1. Evelien says:

    leuke rugzak! ik vind een rugzak altijd zo praktisch en ze kunnen heel leuk zijn! <3

    Liefs! Evelien

Comments are closed.