Outfit of the day | Een dagje naar Maastricht

Outfit of the day | Een dagje naar Maastricht
Jaaa! Ik ben aangekomen in het mooie Madrid! Toen ik vanmorgen aan kwam, was ik helemaal happy. Het was zó fijn om weer in Madrid te zijn. Ik vind het een hele fijne en bruisende stad. Nadat ik aangekomen was op mijn toffe kamer (want ja dat is het), ben ik met mijn video- en fotocamera op pad gegaan. Ik genoot van elke minuut. Helaas kreeg ik tussendoor een vervelend bericht, maar ondanks dat geniet ik nog steeds van mijn reis door Spanje!
Deze outfit maakte ik alweer een paar weken geleden in het mooie Maastricht. Een stad die ik een beetje begin te missen. Vroeger kwam ik er elke week, tegenwoordig een stuk minder. In de laatste week van de vakantie ben ik samen met mijn vriend een dagje met de auto naar Maastricht gegaan. Het is altijd fijn om een dagje naar Maastricht te gaan en het bourgondische leven te proeven. Uiteraard gaan mijn vriend ik dan altijd een broodje Limburger eten bij Bufkes. 😉 Stiekem zou ik daar ook wel willen wonen. Wie weet ga ik de Randstad verlaten en kom ik weer terug naar het mooie Limburg.. 
Het was die dag lekker weer en ik wilde graag deze outfit aantrekken, omdat ik de combinatie van het jurkje met de tas het jeans jasje heel tof vond. 

Jurkje: Esprit
Jasje: Only
Tas: Onbekend
Schoenen: Unisa

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

Comments are closed.