#inspiration | Secrid wallet & Pandora oorbellen

#inspiration | Secrid wallet & Pandora oorbellen

Een aantal weken geleden plaatste ik voor het eerst een bestelling bij Brandfield. Een webshop waar ik wel eens van gehoord heb, maar nog nooit iets gekocht had. Hoogtijd om daar verandering in te brengen. Ik shopte een Secrid portemonnee (eeeuh Secrid, wat? Ik leg het zo uit) en mooie oorbellen van Pandora. Kijk je mee naar mijn nieuwe items? 

Die portemonnee is bijna zo groot als een tas

Altijd al ben ik een grote fan geweest van portemonnees. Niet dat daar nu zoveel geld in zat, maar hij zat vol met cadeaubonnen, klantenkaarten en andere zooi. Sinds een aantal jaar pin ik alles, want noem mij één goede reden om eerst geld uit de muur te trekken, om het vervolgens uit te geven en bedrijven brengen het weer naar de bank. Onlogisch. Daarnaast kun je het alleen maar verliezen. Ik heb vrijwel nooit geld op zak; ook niet op vakantie want in elke gerenommeerde stad kun je pinnen. Ook in Londen waar je ponden hebt. Iedere keer als ik naar een land ga waar ze een andere munteenheid hebben, pin ik ook alles en dat is ideaal. 


Een nieuw tijdperk

Veel winkels werken met een digitaal systeem, waardoor je geen klantenkaarten meer hoeft mee te sjouwen. Ideaal. Sinds mijn vriend in het bezit is van een Secrid ben ik ook fan. Klein, fijn en compact. Je kunt er vijf tot acht pasjes in duwen. Ik heb mijn twee bankpassen, mijn NS business card, rijbewijs en zorgverzekering pasje erin zitten. Meer dan genoeg. Het staat ook wat chiquer om zo’n portemonnee te gebruiken, dan zo’n hele grote. Die tijd hebben we gehad.

Shine like a star

Naast mijn Secrid heb ik ook een prachtig paar oorbellen van Pandora aangeschaft. Het zijn dubbele oorbellen wat betekent dat je eerst het knopje in doet en vervolgens aan de achterkant het kwart rondje toevoegt en vast zet. Ik zag deze oorbellen al ergens op Instagram voorbij komen. Ik vond ze zo gaaf dat ik ze ook wilde hebben. Ondertussen heb ik ze al verschillende keren gedragen en ik ben een grote fan.

Over een klein maandje is het Moederdag. Tijd om na te denken wat je dit jaar cadeau gaat geven. Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje bij de Moederdag cadeau’s!

Wat vind je van mijn nieuwe items?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

  1. Joyce - Lemonylifenl says:

    Wat een mooie portemonnee! Ik loop inderdaad nog met zo’n huge ding rond en die is ook wel aan vervanging toe haha.

Comments are closed.