Interior goals ✔️ – Wandrek boven de open haard

Interior goals ✔️ – Wandrek boven de open haard

Een ‘aansluiting’ voor een open haard leek – toen we tekenden voor dit huis – ideaal. Toen we er eenmaal woonden, was het toch iets minder handig. Er zit namelijk een heel karkas om de plek heen, waardoor je er altijd wel iets tegenaan moet zetten. Het is niet mooi om de bank half voor de open haard te zetten, maar wat dan? Na 1,5 jaar heb ik eindelijk iets gevonden waar ik héél blij van word: een wandrek.

Spiegel of een wandrek?

Toen we hier kwamen wonen, hebben we een grote spiegel boven de bank en de open haard gehangen. Dat was voor toen de meest logische en handige oplossing, want anders zit je met zo’n grote lege wand. Aan het begin was het prima, maar daarna was ik toch niet helemaal tevreden. Ik wilde graag iets anders, maar wat? Toen kwam ik online dit fantastische rekjes van Woood tegen: ik was opslag verliefd. Hij heeft drie plankjes en een ijzeren geraamte: ideaal voor boven de open haard. Vanaf het moment dat hij er hing, ben ik gaan kijken hoe ik hem wilde indelen. En dit is het resultaat!


Workspace

Je kent het vast wel: van die kantoren waar je hart sneller van gaat kloppen. Neem Hashtag Workmode als voorbeeld (zóveel liefde voor hun interieur).. Een paar weken geleden vertelde ik dat ik een blogkamer (c.q. werk kamer) heb en dat ik daar héél blij mee ben. Uiteraard moest die kamer ook een beetje gepimpt worden met planten, kussens en een leuk tafeltje. 

Plantenwahalla

Vroeger had ik helemaal geen plantentik, zelfs niet toen ik studeerde en in een studentenkamer woonde. Wel kocht ik vanaf dat moment zo nu en dan een bosje bloemen op de markt, maar that’s it. Sinds een jaar (eigenlijk sinds we samenwonen) is ons huis langzaamaan veranderd in een mini urban jungle. Planten zien er leuk uit én ze zien fotogeniek. Ook héél belangrijk. 

Ik shopte het wandrek, het krukje waar mijn Monstera op staat en het ronde tafeltje waar mijn tussen en klimop op staat bij Sweet Living Shop. Een online webshop boordevol interieur items om je huis af te maken.

Wat vind je van mijn wandrek?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.