Laat de zomer maar komen!

Laat de zomer maar komen!
Heb jij net zoveel zin in de zomer als ik? Staat er al een vakantie gepland? Ik kijk uit naar de zwoele zomeravonden, eindeloze barbecue sessies, strandwandelingen, bakken aan het zwembad en nog veel meer. Helaas moeten we nog even wachten voordat het écht zomer is. Maar voorbereiding is het halve werk, nietwaar?
Een maand geleden ben ik verhuisd van een studentenhuis naar een huisje mét tuin. Hierdoor heb ik geen vakantie gepland, want eerlijk is eerlijk. Verhuizen is best duur en helaas heb ik geen ezel in de tuin staan. En eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg. Geld maakt niet gelukkig. Daarnaast heb ik nu een tuin én twee balkonnetjes, dus ik heb genoeg plek om te kunnen genieten van de zon thuis. Daarnaast kan ik ook makkelijk de auto pakken en naar het strand rijden. Weet je welke struggle écht real is? Dat moment dat je in de ochtend naar het zwembad of naar de zee gaat en iets over je bikini moet dragen. Maar wat? Je kunt wel een kort broekje met een topje dragen of een omslag doek. Alleen heel praktisch is het allemaal niet.

In de webshop van UV-Fashions kwam ik iets tegen wat een ultieme oplossing is. Deze webshop verkoopt namelijk allerlei kleding voor bijvoorbeeld als je een dagje naar het strand gaat. Alle kleding is UV werend. Hoe handig is dat? Zelf zocht ik het bovenstaande jurkje uit. Ik vind het een heel leuk model. Vrolijk en lekker zomers. Ik kan niet wachten om hem aan te trekken.

Heb jij wel eens UV werende kleding gedragen?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

Comments are closed.