Happy Moments | In het Fashionista tijdschrift, Koningsdag & een bezoek aan Valkenburg

Happy Moments | In het Fashionista tijdschrift, Koningsdag & een bezoek aan Valkenburg

De weken vliegen voorbij. Het is bijna bizar. Toch is het belangrijk om stil te staan bij de leuke dingen in het leven. Zelf merk ik dat ik soms te weinig van het moment geniet. Hierdoor heb ik soms het gevoel dat het allemaal aan mij voorbij vliegt. Ik denk ook dat het een kwestie is van de knop omzetten. Het glas is niet half leeg, maar halfvol. Kijk je weer mee naar mijn week?

Maandagmorgen, een nieuwe werkweek staat weer voor de deur. Het was ontzettend koud, dus ik trok mijn dikke trui aan. Het is deze erg druk, dus ik moet meteen vol aan de bak. Ik ben blij als mijn werkdag erop zit en ik lekker naar huis kan gaan. In de avond is het tijd om weer aan de slag te gaan met mijn blog. Ik schrijf weer een paar nieuwe blogjes.

Dinsdag werkte ik de hele dag. Thuis was het tijd om een pan zuurkool te maken. Heerlijk vind ik dat. Het is Koningsnacht, pruts weer en ik was erg moe door alle drukte van de laatste tijd. Daarom besloot ik het niet te laat te maken.

AAH! Ik sta deze maand met een interview in het Fashionista tijdschrift. Súper gaaf!

Woensdag had ik een vrije dag, yay! Hier kan ik heel blij van worden. Jammer genoeg moest er nog een kast in elkaar gezet worden. Hier zijn mijn vriend en ik de hele ochtend mee bezig geweest. In de middag ben ik naar de stad gegaan waar ik eerst een bezoek bracht aan mijn studentenhuis en mijn huisgenoten. Ik mis het wel een beetje om na een werkdag met iedereen een praatje te maken. Daarna ging ik door naar een vriendinnetje. We liepen een rondje door de stad en aten een broodje. Aan het eind van de middag was ik weer thuis. Op zo’n moment – als je dag dan bijna voorbij is – kan ik balen dat ik de hele ochtend bezig geweest ben met het in elkaar zetten van een kast en in de middag naar de stad ben geweest. Tuurlijk, bij een verhuizing hoort ook het in elkaar zetten van meubels en afspreken met vriendinnen is ook heel belangrijk. Maar ik heb dan altijd een klein stemmetje in mijn hoofd die zegt dat het beter is om te werken aan mijn blog. Er is altijd werk te doen en nu heb ik een vrije dag. Tja, de gedachtes van een denker. 😉

Donderdag ging alweer vroeg de wekker: het is weer tijd voor een nieuwe werkdag. Ik werkte de hele dag. Thuis ben ik op de bank geploft en heb ik niets meer gedaan. Het is weer de tijd van de maand. Behalve dat ik wat gewerkt heb aan mijn blog, en een aflevering van de documentaire BreakFree van BNN gekeken, heb ik niets gedaan. Heerlijk zijn zo’n avondjes.

Vrijdagmorgen had ik enorme moeite met opstaan. Het regende heel hard en ik moest naar mijn werk fietsen. Bummer! Wel heb ik een fijne werkdag gehad en een gezellige borrel. In de avond had ik een enorme lachkick samen met mijn vriend. In de avond kwam iemand van Marktplaats om een tas op te halen. Ik had gezegd dat ze hem voor een tientje mocht ophalen. Een nieuwe tas die ik een tijdje terug voor mijn blog had gekregen, maar niet zo mooi vond. Hij was hagelnieuw. Toen ze hier was maakte ze een sprongetje van blijdschap. Toen ze weg was zag ik namelijk dat de tas €110,- nieuw kost. Och ja, ik heb hem ook maar gekregen en het is leuk om andere mensen blij te maken.

Glitter boots

Zaterdagochtend moest ik snel naar de stad om een cadeautje voor een vriendinnetje te kopen en mijn pincode op te halen. Thuis werkte ik nog even aan mijn blog en toen ben ik in de trein naar het zuiden des lands. Ik had met mijn Limburgse vriendinnen afgesproken om te gaan uiteten en te gaan stappen. Ik vind het altijd erg leuk om mijn Limburgse vriendinnetjes weer te zien. 🙂 Het was een super gezellige avond geweest.

Onze nieuwe tafel! <3

Zondag werd ik wakker op mijn oude slaapkamer bij mijn ouders. Ik brunchte bij mijn ouders en pakte weer de trein naar Amersfoort. Dat was mijn weekend alweer. 

Hoe was jouw week?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

 1. Kim Buining says:

  Wat gaaf dat je in een tijdschrift staat! Lijkt me zo leuk om mee te maken 🙂

 2. Anoniem says:

  Hey Dionne,
  Ga je nog wat schrijven over New York? Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen, want ga zelf ook naar toe begin juni 🙂
  Groetjes Sacha

  • admindiolifestyle says:

   Hooi! Wat leuk dat je het vraagt! Vandaag staat het eerste fotodagboek online. De komende twee weken komen er nog een paar artikelen aan met o.a. hofspots die je echt moet bezoeken! 🙂

 3. Marielle Gaalswijk says:

  OMG wat ontzettend gaaf dat je in een tijdschrift staat! Heel erg cool zeg!

Comments are closed.