Lifestyle | December Wishlist

Lifestyle | December Wishlist
December is voor mij een grote feestmaand. Natuurlijk is het Kerst, maar ik ben ook nog jarig en mijn vriend ook. Ieder jaar weer een drukke boel. Dat betekent ook dat ik de maand december niet alleen cadeautjes mag uitzoeken voor mijn verjaardag, maar ook voor Kerst en alle getrokken lootjes.
De grote december wishlist
Een videocamera stond al een hele tijd op mijn wishlist. Ik wilde namelijk heel graag vloggen, alleen dan moest ik wel een goede videocamera hebben. Met mijn spiegelreflex camera kun je niet zo goed filmen en daarnaast is hij zwaar en daardoor lomp. Omdat ik het meteen goed wilde doen, kocht ik een echte videocamera vorige week bij de Media Markt. Die kan ik dus al van mijn wishlist schrappen. Op dit moment ben ik druk bezig met het monteren van de eerste vlog. Deze komt binnenkort online.
Het Blogboek van Kelly Deriemaeker staat hoog op mijn wishlist. Ik heb er goede dingen over gehoord en ben heel benieuwd er naar. Ik hoop er nog wat van te leren. Ook staat er een LouLou portemonnee op mijn wihslist. Eens in de zoveel tijd koop ik altijd een wat duurdere en chiquere portemonnee. Die wat ik nu heb, heb ik alweer ruim 2,5 jaar en is toe aan vervanging. Ik vind deze portemonnee heel mooi. Hij is gemaakt van leer en zal daardoor lang mee gaan. Als laatste staat er nog een een externe harde schijf op mijn wishlist. Alle foto’s en binnenkort ook filmpjes van mijn blog nemen veel plaats in. Deze moet ik ergens extra opslaan. Op dit moment heb ik 6 verschillende USB sticks waar ik allerlei belangrijke informatie en foto’s op heb staan. Dit is natuurlijk niet echt handig en ideaal. Daarom moet ik toch maar eens een externe harde schijf kopen.

Ik wil graag wat meer leren over de technische kant van het bloggen, daarom dat ik ook de SEO voor dummies op mijn wishlist heb gezet. Het lijkt mij zo fijn om wat meer ‘thuis’ te zijn in de technische kant van bloggen. Er staan ook nog twee stoelen op mijn wishlist. Mijn vorige stoel is stuk gegaan en daardoor heb ik nu alweer een tijdje tijdelijke stoelen die hoognodig aan vervanging toe zijn. Als laatste zou ik graag een heart to get kettinkje willen. Ik vind het mooi als je een klein, simpel kettinkje draagt. Bij de basic outfit kan dit ervoor zorgen dat de outfit compleet is. 

Wat staat er op jouw wishlist?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

29 comments

 1. Denise says:

  Super slim om SEO voor Dummies op je wishlist te zetten, hier sluit ik me helemaal bij aan! <3

 2. Anouk says:

  Jaaa, heart to get is zo leuk! Ben nog steeds heel blij met mijn kettinkje. En die boeken klinken beide heel interessant!

 3. Melissa says:

  Oh ik verjaar ook in December, wanneer jij? Die blogboek is me al enkele keren aangeraden!

 4. Leuke wishlist! Het blogboek is absoluut een aanrader want heb er al veel nuttige tips uit gehaald. De kleine SEO voor dummies was mij nog niet bekend, maar lijkt mij wel interessant 🙂

 5. Manon Boerakker says:

  Wat een leuke wishlist!!! Ik kende kleine SEO voor dummies nog niet ik ga er eens naar kijken

 6. Silke Ribus says:

  Dat blogboek zag ik ook onlangs liggen in de boekhandel, zou ik ook graag eens willen lezen. Ook dat SEO boek voor dummies lijkt me heel interessant.

 7. Nortfhlix NL says:

  Ik heb al zoveel boeken over bloggen gelezen maar allemaal van die tips die iedereen al wist…
  Deze van Kelly D. lijkt me, na alle reviews te hebben gelezen, wel interessant.
  Ik heb na en FAB portemonnee nou ook een ByLouLou en hij is super fijn! iPhone past er ook in en er zit een spiegeltje in 🙂

 8. Fashiable | Nanne says:

  Wat een fijn lijstje! Dat boekje van Kelly kende ik eerlijk gezegd nog niet, maar je maakt me erg nieuwsgierig nu. Zelf zou ik nog heel graag een Fujifilm Instax Camera willen en een reisje naar de zon zou ik op dit momenteel ook helemaal niet erg vinden 🙂

 9. Esmée says:

  Wat een leuk lijstje, niet zo overdreven groot als dat van mij. Ik ben zelf ook erg nieuwsgierig naar het blogboek, omdat veel mensen er zo positief over zijn. En een externe harde schijf lijkt mij ook ontzettend handig voor al die foto's. x

 10. Oeh! Ik heb de WD My Pasport van 1TB. Ben er suuuuper blij mee! Echt een aanrader, is ook heel erg snel 🙂
  SEOvoor dummies is ook een leuke, misschien wel aan mijn wishlist toevoegen!
  Liefs

 11. Merel says:

  Goede wishlist, voor elk budget wat ook! Wat gaaf trouwens dat je een echte videocamera gekocht hebt!

 12. Natasja van Schijndel says:

  Leuke wishlist! Het blogboek en seo voor dummies moet ik ook hebben!

 13. Claudia says:

  Ik wil dat blogboek ook wel. Mijn portemonnee van byLouLou is geweldig, een echte aanrader.

Comments are closed.