Vlog | Event winkelcentrum Alexandrium & Soirée Magnifique

Vlog | Event winkelcentrum Alexandrium & Soirée Magnifique

Afgelopen donderdag had ik een drukke dag. Ik had namelijk twee leuke events op de planning staan. Eentje in Rotterdam, in het winkelcentrum Alexandrium en eentje in Amsterdam van Soirée Magnifique. 
Het leek mij wel leuk om een keertje een event te filmen in plaats van een foto artikel. Zoals jullie misschien ook al in mijn ‘Happy Moments’ artikel hebben kunnen lezen, moet ik wel nog een beetje wennen aan het filmen. Helaas waren niet alle stukjes even goed gefilmd, dus ik laat jullie een korte impressie zien van het event.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn nieuwste video’s? Aboneer je dan op mijn Youtube kanaal.

Ik ben heel benieuwd wat jullie vonden van mijn vlog?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagram of Youtube

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Linda says:

  Leuk dat je ons een dag hebt meegenomen! Ik moest helaas kiezen tussen de events en volgens mij heb ik een leuk programma in Rotterdam gemist! De middag bij MR. Goodiebag vond ik ook meer geslaagd dan de avond 🙂

 2. Marloes | Budgetproof.nl says:

  Zo leuk om het ook eens vanuit jouw perspectief te zien 😀

 3. Laura Boogers says:

  Leuke video! Ik was ook even bij Soirée Magnifique, maar ik heb je helemaal niet gezien. Jammer!

  xx Laura

 4. Els says:

  Leuke vlog. Ik verbaas me er altijd over hoe goed en leuk mensen kunnen filmen. Ik ben niet zo van het vloggen.

Comments are closed.