Love it | Parfois

Love it | Parfois
Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanmerking met het merk Parfois. 
Parfois is een Spaanse accessoires winkel met een geweldig leuk assortiment. Sinds een tijdje kun je ook online shoppen bij Parfois en nog niet zo lang geleden verkoopt Parfois ook spullen bij verschillende V&D winkels in Nederland. Ideaal, want nu hoef je het niet meer zelf te bestellen, maar kun je zien wat je koopt. Iets wat ik zelf nogal handig vind, als ik voor het eerst iets bestel bij een voor mij onbekende webshop. 
Ze hebben hele mooie producten die ik graag aan jullie wil laten zien. Hun collectie is groot en ze hebben dan ook vele soorten producten. Zelf ben ik groot fan van hun portemonnees en de clutches zijn ook erg mooi. 

Heb jij al een bij Parfois geshopt?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Amber says:

    Ik kende het merk nog niet, maar al deze items zien er wel ontzettend mooi uit. Ik zal er zeker aan denken als ik de volgende keer de V&D binnenloop. Vooral die tas vind ik namelijk echt ontzettend mooi!

Comments are closed.