WIN | Een strand tas naar keuze

WIN | Een strand tas naar keuze

Het is weer tijd voor een hele leuke win actie! Deze keer maak je kans een op een strand tas naar keuze van My New Bag. Een mooie, felgekleurde strandtas komt altijd wel van pas en met een van deze tassen ben je helemaal hip als je naar het strand gaat. Wil jij kans maken op een van deze mooie strandtassen? Kijk snel mee wat je moet doen!

Wat moet je doen om kans te maken?
 • Facebookpagina van My New Bag Liken,
 • Je inschrijven voor de nieuwsbrief van My New Bag
 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Laat een reactie achter met je e-mailadres, laat in deze reactie ook weten welke stappen je hebt voltooid.
Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen
De winactie loopt tot zaterdag 30 augustus 23.59

Succes!

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Jolet says:

  Leuke winactie! Ik stik alleen een beetje in tassen de laatste tijd, dus ik sla deze over. Leuke blog heb je!

 2. xkimbakker says:

  Wauuww! Wat een super leuke winactie, ik doe heel graag mee!
  Ik heb alle dingen en extra dingen gedaan met de volgende accounts:
  Facebook: Kim Bakker (My New Bag en jou geliked) Ook gedeeld
  Nieuwsbrief: kimnadinebakker@hotmail.com
  Bloglovin: Kim Bakker
  Twitter: KimBakkerx
  Instagram: xkimbakkerx

  Email: kimnadinebakker@hotmail.com

  Ik ben echt gek op de tassen 🙂

  Succes allemaal!

  liefs Kim

 3. Pinkit puntnl says:

  Wat leuk! Ik sla deze win actie zelf even over maar wens iedereen veel succes 😀 x

 4. Jolijn Doelman says:

  Leuk! Ik doe graag mee & volg je ook op bloglovin', twitter en instagram.
  xx Jolijn.

 5. Denise says:

  Ah wauw, wat een leuke winactie zeg! Ik heb alle stapjes gedaan én ik volgde je natuurlijk al op Facebook, Bloglovin, Instagram en Twitter, haha! Ik vind ze alle drie ontzettend pretty! Mijn mail adres is dvankalmthout@hotmail.com. Liefs, Denise

 6. Petra says:

  Wat een leuke kleurijke actie, Alle verplichte stapje om mee te kunnen doen heb ik voltooid…ook volg ik je op bloglovin en heb deze actie gedeeld op facebook…nu alleen nog geluk op de dag zelf van de trekking en dan ben ik een blij vrouwtje.
  groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

 7. Marlissa thinkpretty says:

  Wauw dankjewel! Ik ga er snel 1 uitzoeken. Leuk dat ik gewonnen heb ben er heel erg blij mee. Thanks!

Comments are closed.