Make-up Studio | Summer Goddess

Make-up Studio | Summer Goddess
Een paar weken terug ontving ik een heel mooi pakketje met
make-up producten van het merk Make-up Studio. Vroeger toen ik een jaar of 12
was ging ik altijd met mijn moeder mee naar de beauty beurs in Utrecht. Een
jaarlijks uitje waar ik altijd erg naar uit keek. Alle mooie make-up producten,
gratis spullen, je laten opmaken etc. 
Destijds heb ik een keer make-up gekocht
bij Make-up Studio. Daar was ik toen heel blij mee. Het waren mooie producten waar ik heel
zuinig op was.
Ondertussen – heel wat jaren en heel wat beauty beurzen
later – kwam ik het merk weer tegen. In een aantal steden begonnen ze een
winkel waar hun geliefde producten werden verkocht.

Summer Godness

De producten die ik vandaag review, zijn uit de
zomercollectie ‘Summer Goddess’. Deze zomercollectie bestaat uit een aantal prachtige, vrolijke producten. 
Ik heb drie producten ontvangen om te reviewen, een oogschaduw palette met drie felle zomer kleuren, kleine palette met koperen en zilveren kleur. Als laatste zat er nog een oranje kleurige lippenstift bij. 

Ik vind de producten erg mooi. Ik was al bekend met het merk en daardoor wist ik al dat het producten van goede kwaliteit zijn. 
Normaal gesproken draag ik niet zo heel vaak oogschaduw, maar ik vind de zilveren en koperen kleur prachtig en heb al een beetje geëxperimenteerd met verschillende ooglooks.
De lippenstift vind ik werkelijk prachtig. Het is een heel mooi kleurtje, niet te fel maar ook niet te licht. Je kunt wel zien dat je iets op je lippen hebt. Hij dekt heel goed en blijft lang zitten. Het zal jullie dan vast niet verbazen dat deze op dit moment mijn favoriet is. 

Wat vinden jullie van de producten uit de zomer collectie?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

  1. Svenja says:

    Wauw, wat een prachtige kleuren. Make-up studio is een erg mooi merk! Heb zelf ook een aantal producten hiervan die ik tijdens mijn visagie lessen heb gebruikt! Maar ze hebben tegenwoordig steeds mooiere items!

  2. Saskia mywickedweirdlife says:

    hele mooie producten vooral de oogschaduw's vind ik heel mooi!

  3. Natasja says:

    Nice! Vind alles heel mooi! Leuk dat je die producten toe gestuurd gekregen hebt!

Comments are closed.