Outfit | Nonchalant én oversized

Outfit | Nonchalant én oversized
Vorige week ben ik samen met mijn ouders, mijn broertje, zijn vriendin en mijn vriend ontbijten in het Limburgse heuvellandschap. Nadat we heerlijk had ontbeten, zijn we een stukje gaan wandelen door het mergelland. 
In Zuid-Limburg is toch echt een stuk groener dan in de Randstad. Ik kan genieten van de rust en de natuur, toch vind ik het altijd wel weer fijn om wat meer lawaai om mij heen te hebben. Ik vond het wel een mooie locatie om outfit foto’s te maken. 
Outfit | Nonchalant én oversized
Het is een simpele outfit, een simpele blouse en een simpele rok maar doordat ik een kleine ketting draag die past bij de outfit, maakt het de outfit compleet.
Het is een strakke rok met stretch en de blouse is een ruimvallende losse blouse die ik in de rok heb gestopt om zo een een nonchalante oversized top te creëren.

Ketting: Veritas
Blouse: H&M
Rok: Promiss
Horloge: Timex
Schoenen: Zalando
Wat vinden jullie van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

  1. Muriël K says:

    Mooie outfit! Ik vind de kleur van je blouse lekker zomers en je ketting heel erg tof. 🙂

Comments are closed.