Meet my new snake shoes!

Meet my new snake shoes!
Oké, de schoenen zijn niet meer héél nieuw. Ik heb ze namelijk al in december gekocht, maar door de drukte rondom de feestdagen en mijn fulltime baan, heb ik nog niet eerder de tijd gehad om ze met jullie te delen. Omdat ik wel kan zeggen dat ik een beetje verliefd ben op deze nieuwe schoenen, wil ik ze graag aan jullie voorstellen. 😉
Vrouwen en schoenen, tsja daar hoef ik niks meer aan toe te voegen. Ik vind het leuk als schoenen net een beetje anders zijn. Slangen print schoenen zie je nu niet meer zo snel, maar ik vind het juist leuk om deze schoenen te combineren met een basic outfit. Ik kocht ze bij de Sacha. De hakhoogte is ideaal; niet te hoog en niet te laag. Op mijn nieuwe werk kan ik eindelijk elke dag hakken dragen. Wat is dat fijn! Ik ben niet gewend om elke dag hakken te dragen, want ja zeg nu zelf. Hakken dragen op een kinderdagverblijf is natuurlijk niet zo handig.. 😉 Dus happy me dat ik dat nu wel kan!

Deze schoenen zul je de komende tijd verschillende keren voorbij zien komen in outfit post. 
Wat vind je van mijn nieuwe schoenen?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

17 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.