Mijn liefde voor | Crème-kleurige enkellaarsjes

Een paar weken terug plaatste ik mijn eerste bestelling bij de webshop Sooco. Ik had nog nooit van deze webshop gehoord, maar hun webshop staat vol met mooie merken. Zoals wel vaker, had ik niks nodig en toch nam ik een kijkje in de webshop. Daar viel mijn oog op deze mooie crème kleurige enkellaarsjes. Ik werd opslag verliefd. De laarsjes zijn van leer en van het merk SPM. Daarnaast waren ze alleen nog maar leverbaar in mijn maat én waren ze zeer sterk afgeprijsd. Lucky me. Ik gooide ze snel in mijn winkelmandje en rekende af. Voor ik het wist, stond er een grote doos voor mijn deur met daarin de mooie enkellaarsjes.

Mijn eerste crème kleurige enkellaarsjes

Wat een geluk, de schoenen pasten goed en zaten lekker. Daarnaast waren ze in het echt net zo mooi als in de webshop. Ik wissel mijn schoenen nogal graag af. De ene dag kies ik voor fijne ‘chill’ (platte schoenen) en de andere keer vind ik het juist fijn om mooie hakken te dragen. De hak is niet te hoog, maar een prima hoogte om een hele dag op rond te lopen. Daarnaast vind ik de kleur erg mooi.


De schoenen waren van €119,95 afgeprijsd naar €38,95. Een hele goede deal voor leren enkellaarsjes. Ik ben heel blij met deze laarsjes omdat ik deze kleur nog niet had in mijn schoenen collectie. Extra leuk om een keertje af te kunnen wisselen.

Wat vind je van mijn nieuwe schoenen?
Volg mij op Bloglovin, FacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

29 comments

  1. Liese says:

    Oooh, wat zijn ze mooi! Ik heb er geen enkele in dat kleur, ik kies altijd voor super standaard zwart of bruin ^^

  2. Bianca | Glamorous Lifestyle says:

    Wauw die zijn echt onwijs mooi! Ik heb heel veel crèmekleurige laarsjes, maar kan er geen genoeg van krijgen haha!

  3. Evelien says:

    Super leuke, mooie laarsjes! Ik vind de kleur echt prachtig. En wat fijn dat je ze met zo`n leuke korting hebt weten te scoren.

Comments are closed.