Outfit of the day | Twinkle Stars

Outfit of the day | Twinkle Stars
Vrijdag bezocht ik eerst een persdag in Amsterdam en vervolgens reisde ik door naar Almere waar ik een interssant event van DaisyCon bijwoonde. Tijdens dit event werden er verschillende dingen over de technische kant van het bloggen uitgelegd. Voordat we naar het event gingen, besloten we eerst nog even outfit foto’s te maken. 
Twinkle Stars
De outfit die ik graag zit vol met sterren. Ik draag een t-shirt met sterren, maar ik draag ook twee armbandjes met sterretjes. Dit leuke t-shirtje komt uit de webshop van Je m’appelle. Een webshop met o.a. mooie t-shirts van goede kwaliteit en de twee schattige armbandjes komen uit de webshop van Birambi. Deze webshop staat vol met schattige armbandjes die ze op een hele leuke manier verpakken. 
Ik vond het eigenlijk wel heel leuk om deze twee items met elkaar te combineren en daardoor een accent op sterren in deze outfit te leggen. Ik draag de top een beetje nonchalant door hem in mijn broek te steken en combineer hem met een fluwelen blazer. Dat zorgt ervoor dat de outfit toch wat chiquer uitziet. Als laatste draag ik mijn favoriete jeans van de Dept en mijn heerlijke comfortabele schoenen van O’moda. Om de outfit wat speelser te maken, draag ik een riem van studs.

Blazer; H&M
Top: Je M’appelle
Riem: Steps
Jeans: Dept
Schoenen: O’Moda
Armbandjes: Birambi

Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

24 comments

Comments are closed.