Mijn liefde voor | Lak Leren Boots

Mijn liefde voor | Lak Leren Boots
Vorige week was ik tussen het studeren door aan
het rondneuzen op internet toen ik deze prachtige lakleren boots tegenkwam.
Toen ik ze zag werd ik meteen verliefd. Ik vind ze heel gaaf. Ze hebben een
classy, chique uitstraling maar door het lakleer geeft het de schoenen een
vrouwelijke touch.
Lak Leren Boots
Het zijn echt plaatjes. Ik heb al geruime tijd een
crush op lak leren schoenen. Al een tijdje  ben ik op zoek naar dé perfecte
smalle hoge laarzen van lakleer, maar toen ik deze boots zag vond ik deze erg mooi.
Je kunt ze combineren met een rokje, maar het kan
ook prima met jeans. Ik vind ze heel gaaf en ze staan dan ook hoog op mijn
wishlist. Helaas kosten ze €119,95, dus dat wordt nog even sparen. Daarnaast
heb ik voor mijzelf een shopverbod ingelast, omdat ik de laatste paar maanden
ontzettend veel nieuwe kleren en schoenen heb geshopt.

Wat vind jij van deze boots?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

 1. Evelien says:

  Ze zijn super gaaf. Ik weet alleen niet goed hoe ik ze zou combineren, zodat het niet te lomp staat. Maar dat zijn dan weer mijn issues, haha. Ik zou zeggen sparen en kopen en tegen die tijd wel een outfit delen met deze beauties 😉

 2. Merel says:

  Shit ik had een hele reactie getypt en toen perongeluk weggeklikt. Maar wat ik wilde zeggen was: KOPEN, want dit soort veterschoentjes zijn multifunctioneel en in lak SUPERTOF. Ten tweede: Manfield heeft twee mooie hoge laarzen in lak, misschien de moeite die even te checken? Die komen wel boven de €150 uit, denk ik, dus dat wordt dan nog langer sparen. Maar hé, lak is tijdloos, dus sowieso de investering waard ;).

 3. Diary Of A Mua says:

  Persoonlijk is het niet mijn stijl, maar als ik zo kijk naar jouw foto's en stijl zal het je super staan!

  Xo

 4. Amélie says:

  Leuke boots! Ik ben zelf helemaal weg van de lether look. Hopelijk heb je snel de nodige centjes gespaard! Xx Amélie

 5. Liese says:

  Oeh, ik vind ze pretty! Ik had ook lakleren schoentjes, maar die zijn helaas kapot gegaan. Tijd voor nieuwe ^^

 6. Roxanne | Peachlife says:

  Ik moet toegeven, lakleren boots hebben gewoon 'iets' haha 😀 Liefs, Roxanne

 7. Bianca | Glamorous Lifestyle says:

  Ik zou ze zelf niet zo snel dragen maar vind ze er wel supertof uit zien!

Comments are closed.