Fashion | Go for a Metallic Look

Fashion | Go for a Metallic Look
De herfst is in volle gang en over een kleine twee
maanden is het al Kerst. Wat vliegt de tijd! De tijd rondom Kerst vind ik
altijd een mooiste tijd van het jaar. De sfeer, de gezelligheid, een dik pak
sneeuw, de knusheid, lekker eten en veel kaarsjes.
Kerst is hét moment om de mooiste en chiqueste
outfit samen te stellen. Met Kerst draag ik het liefst kleding met glittertjes
in, metallic items en rokjes.
Go for a Metallic Look
Vorige week bestelde ik in de webshop van Nummer Zestien een mooie oversized
metallic EDC shirt. Het was mijn eerste bestelling die ik plaatste bij deze webshop. 
Het shirt dat ik kocht is maat S, maar hij valt wat groter. Ik vind deze top perfect
om te dragen tijdens de feestdagen. Hij is chique en feestelijk. 
Hij is van het merk EDC by Esprit en is gemaakt van een
soepel stofje zodat hij ook leuk valt als je hem oversized draagt. Zelf ben ik grote fan van het merk EDC by Esprit, een groot deel van mijn kledingkast bestaat uit kleding van dit merk. Dit komt voor een deel omdat ikzelf verschillende jaren heb gewerkt bij Esprit. Het is een kwalitatief goed merk en daar betaal je dan ook voor. Gelukkig heeft de webshop van Nummer Zestien een EDC by Esprit outlet. Zo kan ik de leukste spulletjes voor weinig geld scoren. 

Wat vind je van mijn nieuwe top?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

Comments are closed.