Mijn liefde voor | Maripé schoenen

Oké, ik heb best al een aantal paar schoenen, maar schoenen kan een vrouw toch nooit genoeg hebben?! Tenminste.. Dat vind ik. Hoewel ik al wat laarzen heb, mis ik toch nog een aantal schoenen in mijn verzameling. Zo zou ik graag nog een paar enkellaarsjes willen toevoegen aan mijn collectie én een paar Maripé schoenen. Omdat die schoenen gewoon heel mooi zijn.. Zucht! Helaas, ook ik heb geen ezel in de tuin staan. 

Afgelopen week besloot ik om maar eens al mijn winterschoenen tevoorschijn te halen en te kijken wat ik allemaal heb. Aardig wat. Toch zijn heel veel laarzen al een aantal jaar oud of zitten ze niet lekker. Daardoor draag ik maar relatief weinig verschillende schoenen. Daarnaast heb ik ook veel sneakers, maar die draag ik nu niet meer zoveel. Je begrijpt het al, de afgelopen dagen had ik een schoenen dilemma. De schoenen die ik écht niet meer mooi vond of waar ik niet meer op kan lopen, moesten de deur uit. Tijd om mijn Marktplaats account maar weer eens aan te vullen. En met succes. De eerste spulletjes zijn al verkocht, yess. Het voelt meteen een stuk opgeruimder..

Maripé schoenen

Ook besloot ik de schoenen allemaal te passen. Helaas heb ik bij veel schoenen dat ze mij pijn doen aan mijn kleine teen. De schoenen zijn dan eigenlijk te smal. Ook kwam ik tot de ontdekking dat ik maar één paar zwarte schoenen heb. Niet heel handig. Dus ik besloot nog een paar enkellaarsjes te bestellen. Deze schoenen kwamen gisteren binnen. Ik ben verliefd op mijn nieuwe schoenen. Jullie zien ze binnenkort in een ander artikel. Nu terug naar mijn nieuwe liefde, namelijk de schoenen van Maripé! Moet ik er nog iets aan toevoegen? Ik denk het niet. Beelden zeggen meer dan genoeg. Ik ben verliefd op de prachtige collectie. Stuk voor stuk mooie eyecathers. Wat jammer nou dat ik én geen tuin heb én geen ezel heb..

Wat vind jij van deze Maripé schoenen?
Volg mij op Bloglovin, FacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

  1. debby says:

    Ik moet je bekennen dat ik dit merk niet ken. Maar hoe mooi zijn die schoenen, ik vind vooral vierde exemplaar erg mooi.

  2. Svenja says:

    Oehlala, wat een gave exemplaren zitten er tussen! Vooral die met de printjes vind ik erg uniek <3

Comments are closed.