Mijn liefde voor | Nude tinten

Mijn liefde voor | Nude tinten
De ‘nude’ trend vond ik altijd al een hele leuke trend.
Hoewel ik regelmatig felle kleuren op mijn nagels draag, vind ik het ook mooi
om nude tinten te dragen. Dit omdat ze toch wat draagbaarder zijn. Zo droeg ik
vorige week een combinatie van twee verschillende nude tinten en eerlijk gezegd
vond ik het er erg mooi uitzien.  

Nude nagellak kun je naar mijn idee altijd dragen, terwijl ik voor mijn gevoel niet knal groene nagellak kan dragen naar een zakelijke afspraak. Waarom? Omdat het gevoel heb dat ik een bepaalde leeftijdsgrens heb bereikt en mij daardoor wat volwassener voel.
Ik vind het niet chique om zo felle kleur te dragen, maar knal rood is daar en tegen altijd een goed idee. Dit gevoel had ik eerst helemaal niet, maar ik merk naarmate ik wat ouder word ook ‘chiquere’ nagellak wil dragen.
Wat voor een kleur draag jij het liefst op je nagels?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

 1. Simone Diederich says:

  Ik draag ook het vaakst nude! Lekker makkelijk te combineren met outfits ook. Al vind ik deze twee kleuren niet echt tellen tot nude.

 2. Denise says:

  Wat een leuke lakjes! Zijn inderdaad alleen niet echt nude, maar wel prachtig <3

 3. Alexa Op 't Land says:

  Ziet er goed uit maar vind ze niet echt nude. Ze zijn wel heel leuk hoor!

 4. Marleen says:

  ik draag eigenlijk het hele jaar door vrolijke zomertinten. In de zomer want dat is mooi, en in de winter omdat ik de zomer mis, hahahahaha. Deze kleurtjes zijn ook heel erg mooi! En lekker goedkoop, haha.

 5. Karlien Vermeersch says:

  ik draag ook heel graag nude tinten
  al vind ik deze tinten wel een beetje ver van nude liggen 😀

  liefs
  Karlien

Comments are closed.