Mijn liefde voor | Nude tinten

Mijn liefde voor | Nude tinten
De ‘nude’ trend vond ik altijd al een hele leuke trend.
Hoewel ik regelmatig felle kleuren op mijn nagels draag, vind ik het ook mooi
om nude tinten te dragen. Dit omdat ze toch wat draagbaarder zijn. Zo droeg ik
vorige week een combinatie van twee verschillende nude tinten en eerlijk gezegd
vond ik het er erg mooi uitzien.  

Nude nagellak kun je naar mijn idee altijd dragen, terwijl ik voor mijn gevoel niet knal groene nagellak kan dragen naar een zakelijke afspraak. Waarom? Omdat het gevoel heb dat ik een bepaalde leeftijdsgrens heb bereikt en mij daardoor wat volwassener voel.
Ik vind het niet chique om zo felle kleur te dragen, maar knal rood is daar en tegen altijd een goed idee. Dit gevoel had ik eerst helemaal niet, maar ik merk naarmate ik wat ouder word ook ‘chiquere’ nagellak wil dragen.
Wat voor een kleur draag jij het liefst op je nagels?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

9 comments

  1. Simone Diederich says:

    Ik draag ook het vaakst nude! Lekker makkelijk te combineren met outfits ook. Al vind ik deze twee kleuren niet echt tellen tot nude.

  2. Marleen says:

    ik draag eigenlijk het hele jaar door vrolijke zomertinten. In de zomer want dat is mooi, en in de winter omdat ik de zomer mis, hahahahaha. Deze kleurtjes zijn ook heel erg mooi! En lekker goedkoop, haha.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.