Happy Moments | Positieve vibe, Hardlopen & naar Dublin

Happy Moments | Positieve vibe, Hardlopen & naar Dublin

Maandagmorgen leverde ik mijn onderzoek in via de mail.
Vervolgens was het tijd voor wat huishoudelijke klusjes. Zo bracht ik mijn fiets
naar de fietsenmaker en ging ik naar school om de
cijferlijst van de minor in te leveren. Dit omdat ik een minor heb gevolgd
buiten mijn eigen Hogeschool. Vervolgens pakte ik de trein richting Eindhoven
en deed ik boodschappen. Op de kamer van mijn vriend aangekomen, lunchde ik en
werkte ik aan mijn blog. Om 15.30 stond mijn vriend opeens voor de deur. Hij had
eigenlijk college tot 17.30, maar omdat we elkaar alweer een week niet hadden
gezien, had hij het college geskipt en zijn we in de middag naar de stad
gegaan. Wat was het fijn om weer samen te zijn! In de avond kookte ik gevulde
paprika’s en wilden we Flikken Maastricht kijken op Netflix. Alleen Netflix heeft
opeens besloten om Flikken eraf te halen?! Dat was erg balen. Zeker omdat we al
bij seizoen 3 waren.. Bummer!

Positieve vibe, Hardlopen & naar Dublin
Dinsdag reisde ik terug naar Amersfoort en haalde mijn fiets op en deed wat boodschappen. Thuis werkte ik aan mijn blog. Ik maakte wat foto’s en schreef wat artikelen. Ook werkte ik aan mijn scriptie. In avond had ik een feedback moment met mijn afstudeercoach, maar dat ging niet door. Stiekem vond ik dat wel balen, want ik wil graag weten of mijn onderzoek goed is en of ik nog eventueel wat moet aanpassen. Na het avondeten kwam nog even een vriendinnetje langs en ging ik hardlopen. 
Deze foto maakte ik tijdens het hardlopen in de schemering.
Amersfoort, wat ben je mooi! <3

Blog essentials 

Woensdag is mijn vaste dag op kantoor. Dan zit ik de hele dag achter op de computer te werken aan mijn afstudeeropdrachten, maar dan bij de opdrachtgever. Zo kan ik makkelijk vragen stellen en eventueel om hulp vragen. Ik kreeg feedback over mijn onderzoek. Spannend, aangezien ik altijd ga twijfelen. Ik dacht dat mijn onderzoek nergens op sloeg, dat is natuurlijk onzin maar toch kwamen die gedachtes in mij op. Gelukkig was ze erg tevreden en kreeg ik goede feedback. In de avond at ik samen met mijn blogvriendinnetje en huisgenootje Fleur.

Ik trok eindelijk weer eens mijn mooie All Stars aan | Hardlopen
Ik werkte op de BSO. Of beter gezegd, de kinderen speelden in de zandbak en ik zat lekker in de zon | Mijn nieuwe glitterbroek
Donderdagochtend werkte in aan mijn afstuderen en tikte ik
een artikel voor mijn blog. In de middag moest ik werken op een BSO. Ik vind
het altijd fijn om een middag te werken. Makkelijk geld verdienen. Ik zat de hele dag in een positieve vibe. Het gaat goed met mijn blog, met het afstuderen komt het ook wel goed en het zonnetje scheen volop. Wat wil een mens nog meer?
Toen ik
terug kwam van het werk had ik met Fleur afgesproken om te gaan hardlopen. Mijn
tweede keer deze week. (Goed bezig) Erna aten we wel frietjes. Maar ach, daar
had ik zin in. In de avond facetimede ik met mijn vriend en pakte ik mijn
koffer in.
Een foto van het huisfeest van vorige week zaterdag | Outfit of the day

Vrijdagmorgen ging ik al vroeg naar Amsterdam met een
vriendinnetje voor de gezelligheid. Gezellig lunchen en wat winkelen. Ik kocht
niks, want ik heb een no-buy. Maar ik zag wel een ge-wel-dige zomerjas. Echter
was die ook niet in mijn maat. Vrijdag foto blogde ik de hele dag. Deze komt
volgende week online. Na een gezellige
ochtend en middag reisde ik naar Limburg. Daar was het tijd voor de verjaardag
van mijn vader. In de avond reisde ik weer terug naar Eindhoven. Het kwam er eigenlijk op neer, dat ik vrijdag veel in de trein zat. In totaal ruim 4 uur. Ik was welgeteld 3 hele uurtjes in Limburg. De laatste tijd ben ik bijna nooit in meer bij mijn ouders in Limburg, maar reis ik door het hele land tussen Amersfoort en Eindhoven..

Verliefde op gekleurde horloges | Taart en ijskoffie bij de V&D met een vriendinnetje
Ontzettend lelijke schoenen bij de Forever21.
Sorry hoor, maar dit kun je toch geen mode noemen..?!
Allemaal mensen die nog wat stemmen probeerden binnen te harken voor de provinciale verkiezingen | Late night fun op het station met vriendlief <3

Zaterdagmorgen zijn we nog even in de stad geweest en hebben we de laatste boodschappen gehaald, werkte ik nog even aan mijn blog en pakte ik mijn koffer in. Ik ga namelijk een paar daagjes naar Dublin met mijn vriend. Ik ben heel benieuwd, ik heb er in ieder geval veel zin in!

Op naar Dublin! <3 
Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram. Vind ik leuk!

Hoe was jullie week?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

 1. Guusje says:

  Wat een mooie foto tijdens het hardlopen! En super dat je fijne feedback kreeg! Mega veel plezier in Dublin!

 2. Esther says:

  hahaha die schoenen kwam ik ook tegen bij Forever21, gadverdamme! Heel veel plezier in Dublin, geniet ervan 🙂

 3. Alexa Op 't Land says:

  Amersfoort is inderdaad mooi! En heel veel plezier in Dublin! Ik ga je op instagram zeker even volgen om te zien waar je allemaal naartoe bent geweest!

 4. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

  Aah we beginnen nu tegelijk aan het scriptie avontuur haha, heel erg veel succes daarmee 🙂

 5. Sabrina Drenth says:

  Hahaha die schoenen zijn echt te grappig van Forever 21, lijken me ook totaal niet lekker lopen

Comments are closed.