Mijn nieuwe oorbellen van DRKS

Mijn nieuwe oorbellen van DRKS
Na mijn terugkomst in Nederland lagen er verschillende pakketjes op mij te wachten. Iets wat ik nog steeds een beetje onwerkelijk vind. Eén van die pakketjes was een doosje van DRKS. Ik wist al dat er iets van sieraden in zou zijn zitten, maar niet wat voor een sieraden. Eenmaal weer terug in Nederland opende ik het pakketje en zag ik deze prachtige handgemaakte oorbellen.
DRKS is een Nederlands merk dat luxe handgemaakte sieraden maakt. Miriam Derksen is de eigenaar en tevens ook de designer van deze prachtige sieraden. In de sieraden van DRKS worden delicate materialen gebruikt zoals zoetwaterparels, kristal, facet geslepen glas, silver lined glaskraaltjes en vilt. In de webshop staan nog veel meer mooie pareltjes van sieraden! Daarnaast is het ook mogelijk om sieraden te laten ontwerpen voor een bruiloft of een andere speciale gelegenheid.

De oorbellen waren in een prachtig doosje verpakt met een persoonlijke boodschap. Dat is iets wat ik zelf heel tof vind. Toen ik de oorbellen voor het eerst zag, vond ik ze niet meteen heel mooi, maar nadat ik ze een keer gedragen had, ben ik helemaal verliefd geworden. Ze zijn stijlvol, maar ook klassiek. Zelf vind ik de oorbellen heel mooi bij een zwart jurkje of een mooie zwarte blouse. De oorbellen zien jullie snel terug in een outfit post.
Natuurlijk heb ik ook nog iets heel leuks voor jullie. Met de code love10 krijg je 10% korting op je bestelling!
Wat vind je van mijn nieuwe oorbellen?
*Dit artikel bevat spullen dat ik van een webshop ontvangen heb. 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

 1. Mirjam says:

  Oh wauw ze zien er heel bijzonder uit, romantisch! Mooi met dat kant ook.
  Ben benieuwd naar een outfit ermee! 🙂

 2. Merel - CRVY says:

  Pakketjes, altijd leuk! Helemaal als het om perspakketjes gaat 😉 Wat een toffe oorbellen!

 3. Kalliopia says:

  Ze gaan duidelijk goed bij een chique outfit. Die persoonlijke boodschap vind ik ook altijd fijn, zo krijgen ze meteen dat extra beetje flair. 🙂

 4. Rochella says:

  Deze oorbellen van DRKS zijn er chique. Ze ogen erg elegant en de kwaliteit is natuurlijk fenomenaal. Ik ben benieuwd wat je van mijn DRKS items vind. Xoxo

Comments are closed.