Mijn plannen voor de zomer | Parijs, Foodfestivals & Relax

Mijn plannen voor de zomer | Parijs, Foodfestivals & Relax

Het is zomer in Nederland. Toch heb ik dat gevoel nog niet helemaal. Dit komt mede door het slechte weer en omdat ik geen wilde zomerse vakantieplannen heb. Toch leek het mij leuk om mijn plannen voor de komende tijd met jullie te delen. Dus ben je nieuwsgierig wat ik de komende tijd allemaal ga doen? Lees dan snel verder!

Vorige jaar maakte ik een heleboel mooie reizen in de zomerperiode. Ik ging op persreis naar Brussel, samen met een vriendin maakte ik een citytrip naar Boedapest en maakte ik met mijn vriend een road trip door Europa. Allemaal in juni – juli – augustus. En in september vorig jaar ben ik begonnen aan mijn rondreis door Spanje. Vorig jaar heb ik dus heel wat mooie reizen mogen maken. Dit jaar ook, alleen is mijn zomervakantie periode wel iets minder spectaculair dan vorig jaar. 

In het voorjaar heb ik een city trip naar New York gemaakt. Ik bedoel, dat is toch best wel cool. En ik ben net terug van een weekendje naar Parijs met vriendinnen. In september ga ik weer een weekendje naar Parijs alleen dan met mijn vriend. Eind september hebben we beide een week vrij gepakt. Deze week willen we niets bijzonders doen, maar even vakantie hebben en niet aan het werk zijn. Dat is ook niet verkeerd. In november gaan we nog een weekendje naar Praag. Dus eigenlijk hebben we niets te klagen. Er zijn mensen die jaren achter elkaar niet op vakantie gaan. Daarnaast zijn mijn vriend en ik dit jaar gaan samenwonen en dat kost ook geld. 

Naast de vakantie tripjes, zijn er in Nederland gelukkig ook genoeg leuke dingen om te doen. Zo ga ik naar een aantal food festivals waar eentje plaatsvind in de dierentuin van Amersfoort. Super cool. Ik ga nog met vriendinnen dingen doen, naar een 90’s feest in Nijmegen en hopelijk genieten van het weer. Oh ja en een bezoek aan Thermen Bussloo staat op de planning. We zullen ook vast nog spontaan een aantal dingen doen. Daarnaast ben ik begonnen met de voorbereidingen voor de Lifestyle Factory Market die ik ga organiseren. Ook heel tof!

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

 1. Gekopmakeup says:

  Vergeleken met vorig jaar is het nu een stuk rustiger hihi! Maar zeker niet saai, want er staan genoeg leuke dingen op de planning. Geniet ervan πŸ™‚

 2. Dana says:

  Hele leuke plannen! Ik ga aankomende week naar Parijs voor een dag en daarna naar Hong Kong + nog een stad πŸ™‚

 3. Sarah H says:

  Hele leuke plannen heb je! Parijs is inderdaad altijd een goed idee πŸ˜‰ En zo plezant dat je ook naar Praag gaat. Lijkt me zo een toffe stad! Geniet er alvast van!!!

 4. Elaintje says:

  Nou, er is dan al wat gebeurd en ook nog nieuwe leuke plannen in het vooruitzicht. Praag is echt geweldig!

 5. Gea says:

  Wat heb je een leuke vooruitzichten! Parijs wil ik toch ook nog eens heen, helaas gebeurt er op dit moment zoveel in frankrijk! Ook leuk om samen te gaan wonen met je vriend πŸ™‚ Echt zo leuk om samen dan te gaan klussen πŸ™‚

 6. Milou Louleeft says:

  Super toffe plannen! Wij zijn al een weekje op vakantie geweest. Buiten een aantal festivals ga ik vooral heel hard werken! haha.

Comments are closed.