Outfit of the day | Leather business bag & Graffiti wall

Outfit of the day | Leather business bag & Graffiti wall
We beginnen deze outfit post nogal opvallend, want hoé tof is deze graffiti muur? Tijdens een bezoek aan de Nieuwe Stad en de Prodentfabriek in Amersfoort, stuitte ik op deze muur. Hij is lekker kleurrijk en groot. Stiekem hou ik er wel van. Op vakantie wil ik ook altijd mooie graffiti spotten, en nu spot ik het gewoon in mijn eigen woonplaats. 
Ik was van plan om outfit foto’s te maken met mijn nieuwe leren laptop tas op een toffe locatie. Daarom bracht ik een bezoek aan de oude Prodentfabriek. Het is een oude fabriek die helemaal omgetoverd is tot een echte hotspot plek. De ideale locatie om een outfit foto’s te maken. Eenmaal een rondje te hebben gelopen, kwam ik deze knal muur tegen. Dit werd de plek. 

Hieronder zie je de volledige graffiti muur. Door het gebruik van de verschillende, felle kleuren vind ik het heel tof. Daarnaast vond ik de combinatie van een business casual outfit met mijn nieuwe laptop tas en deze muur, een mooie speelse oplossing.

Work, work, work
Zoals jullie weten, werk ik sinds januari fulltime. Ik heb voorgoed het studentenleven gedag gezegd. Hierdoor is het tijd om mij wat volwassener te gedragen en ook te kleden. Ripped jeans zijn niet welkom in the office. Tijd voor een nieuwe garderobe. En reken maar dat ik dat gedaan heb. Ik heb heel wat nieuwe zakelijke kledingstukken gekocht, want veel kledingstukken waren niet chique genoeg. Gelukkig vind ik het helemaal niet erg om nieuwe dingen te shoppen. In het begin gebruikte ik mijn handtas om mijn werk laptop in te vervoeren, maar de laptop paste er uiteraard niet goed in. Zeker nu ik steeds meer bij klanten kom, was het tijd om daar verandering in te brengen. Een leren laptoptas werd mijn missie. Deze missie slaagde sneller dan gedacht. In de webshop van Marington kwam ik deze matte leren laptoptas van het merk Burkely tegen. Een plaatje. Zeker toen ik hem eenmaal in mijn handen had. 
Zoals je begrijpt, ben ik heel blij met deze aanwinst. Laat het werk maar komen, want nu heb ik een faboulos tas voor mijn laptop en kan ik altijd shinen als ik een afspraak heb met klanten of gewoon op kantoor. Een (laptop)tas maakt het totaal plaatje compleet. Het kan je outfit maken of kraken. Tja, dat modebewuste gevoel zal mij altijd blijven volgen, ook als ik aan het werk ben. 

De tas is van het merk Burkely en ik kocht hem in de webshop van Marington.
Wat vind je van mijn laptop tas?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

Comments are closed.