Mijn ultieme reis wishlist

Mijn ultieme reis wishlist

Dat ik een enorme voorliefde heb voor reizen, is jullie vast niet ontgaan. Regelmatig pak ik mijn spullen voor een nieuw avontuur. De afgelopen jaren heb ik al heel veel mooie plekken bezocht, maar ik hoop dat er nog veel meer mooie plekken bijkomen. 

Hoewel ik mijn hart aan Spanje verloren heb, vind ik het ook erg leuk om andere landen te bezoeken. Vorige zomer bezocht ik twee Poolse steden; Warschau en Krakau. Wellicht misschien niet de eerste twee bestemmingen om op vakantie te gaan, maar ik was aangenaam verrast en heb heel erg genoten van deze twee prachtige steden. Zeker Krakau sprak mij erg aan.  

Het bezoeken van een nieuw land of een nieuwe stad voelt altijd als een avontuur. Je gaat op ontdekkingstocht en leert het land kennen. Ik vind het dan ook heerlijk om door een nieuwe stad rond te lopen en allemaal nieuwe indrukken op te doen. 

Hoewel ik de komende tijd al heel wat mooie reisjes voor de deur staan (road trip door Europa en een rondreis door Spanje), zijn er nog altijd steden en gebieden die ik graag een keertje zou willen bezoeken. Maar heij, ik ben nog jong en ik heb nog een heel leven voor mij, dus genoeg tijd om ooit nog eens een bezoek te brengen aan deze mooie plekken. 

Deze steden en gebieden zou ik heel graag (nog) een keertje willen bezoeken:
Lissabon | Praag | Sevilla (hier ga ik waarschijnlijk naar toe met mijn rondreis door Spanje!) | New York | Londen | Parijs | Plitvice Meren in Kroatië | Sydney.

Het is altijd leuk om te fantaseren naar welke plekken, landen of steden je een keer wil bezoeken. Ik heb genoeg reis inspiratie, hopelijk kan ik de komende jaren nog veel mooie reizen maken.

Zoals jullie weten vertrek ik deze week op vakantie, yaaay, daarom zal ik de komende tijd ook af en toe kiekjes delen van de plekken die we bezoeken. 

Welke plaatsten willen jullie nog graag eens bezoeken?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

  1. Melissa Keppens says:

    Ik wil al je plaatsen uit je lijstje wel bezoeken. Naar Londen Parijs ben ik al geweest. Ik wil dolgraag de Fjorden zien of een rondreis maken in Zweden 🙂

Comments are closed.