Outfit of the day | Go Classy

Outfit of the day | Go Classy
Hakken zijn schoenen die ik eigenlijk veel te weinig draag, zonde want ik vind het ontzettend leuk uitzien als je hakken draagt. Daarom dat ik voor deze outfit maar weer eens mijn hakken uit de kast getrokken heb. 
De laatste tijd merk ik dat ik steeds meer de neiging heb om met meer chiquere outfits te dragen, waarom weet ik niet direct. Ik denk dat het komt omdat ik afgestudeerd ben en mij daardoor volwassener voel. Daarnaast heb ik sterk het gevoel dat ik toe ben aan de volgende stap in mijn leven, namelijk een fulltime job. Het klinkt misschien alsof een heel volwassen leven wil leiden, maar zo erg is het ook weer niet. Alleen vind ik leuk om op zoek te gaan naar een baan, want de tijd van ravotten is voorbij. Daarnaast vind ik het gewoon heel fijn om er leuk uit zien en kleding te dragen die passen bij mijn gevoel. 

Hoewel het een simpele outfit is, vind ik dat het wel een hele mooie outfit. Simpel, maar toch klassiek. ik draag mijn nieuwe trui die ik kocht tijdens mijn vakantie in Boedapest. Omdat het zo warm is (het is zomer, dus geen truien weer: dûh ) heb ik nog niet gedragen. Ook draag ik mijn mooie pantalon van Promiss. Deze heb ik alweer een tijdje en ik vind het een hele mooie broek. 

Ketting: Heart to get
Horloge: DKNY
Trui: Stradivarius
Broek: Promiss
Hakken: Unisa 
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Iep says:

    Ik vind het een mooie outfit! Het staat je heel goed!
    De trui vind ik echt heel erg mooi!
    Liefs Iep

Comments are closed.