Musthave | Black Leather Bag

Musthave | Black Leather Bag
Het heeft even geduurd, maar het artikel staat dan eindelijk online. Alweer een maand geleden kwam ik – na een lange dag – eindelijk weer thuis. Bij thuiskomst zag ik dat er een hele grote doos voor mijn deur stond. Mijn hart maakte een vreugde sprongetje, want ik wist wat erin zat. Alleen was de doos wel heel groot, en dat had ik niet verwacht.

Met mijn jas nog aan, maakte ik voorzichtig de grote doos open. Ik zag tot mijn verbazing een prachtige, leren tas van SPRDLX. Ik was even stil, en dan ben ik niet zo snel. Met een brede glimlach op mijn gezicht bekeek ik de tas. Wat een plaatje!

Black Leather Shopper

Al een hele tijd was ik op zoek naar de perfecte tas. Ik wist in mijn hoofd precies wat ik wilde. Dat maakte het ook zo lastig om een tas te vinden die aan mijn wensen voldeed. Ik had namelijk helemaal bedacht hoe die eruit moest zien en wat er allemaal in moest passen. Ik wilde graag een zwarte leren shopper waar ook mijn laptop in paste, maar hij moest er ook mooi en stijlvol uitzien.

Toen ik vrijdag de zwarte, leren shopper van SPRDLX zag, wist ik het meteen. Dit is dé perfecte tas. Wauw! Wat is hij mooi. Hij is gemaakt van degelijk leer en voelt daarom ook heel stevig en zwaar aan. Je ziet meteen dat het een tas is van goede kwaliteit.
Het is – zoals ik al zei – een shopper. Een perfecte maat waar mijn MacBook in past en nog wat andere spulletjes. Daarnaast heeft de tas ook nog een klein vakje waar je nog wat losse spulletjes in kwijt kunt. Ik kan niet uitdrukken hoé blij ik ben met deze ontzettende mooie tas. Het is een simpele, maar zeer stijlvolle tas en door de zwarte kleur kun je hem vaak combineren. 

Deze prachtige leren tas komt uit de webshop van SPRDLX. Deze webshop staat boordevol mooie tassen. Als je op zoek bent naar een mooie, stijlvolle tas raad ik je zeker aan om daar een kijkje te nemen!
Ik ben heel blij met deze prachtige tas. Het is een perfecte tas voor een werkdag, maar ook voor een stijlvolle outfit naar een feestje.

Ik wil Anita van SPRDLX bedanken voor deze samenwerking en haar prachtige tas. Ook op zoek naar de perfecte tas? Neem een kijkje in haar webshop. Ik vond daar mijn perfecte tas.

Psssst… Heb je al op mij gestemd? Ik doe mee met een Fashion Blog Battle van het winkelcentrum Entre Deux en ik zou het heel tof vinden als je op mij stemt! 
Stemmen kan via deze link. Alvast bedankt!

Wat vind je van mijn tas?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagram of Youtube

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. diana says:

    dat is idd een erg mooie tas!
    en OMG op die website staan nog veel meer mooie tassen. en handgemaakt, daar hou ik van. geweldig! een site om te onthouden iig.

  2. Lana says:

    Super mooie tas, simpel en makkelijk te combineren met alles, daar houd ik wel van :)!

Comments are closed.