Outfit of the day | Magisch Maastricht

Outfit of the day | Magisch Maastricht
Stiekem vind ik het heel fijn dat het normale leven weer is begonnen. Eindelijk weer wat ritme. Daarnaast vind ik dat je tijdens de kerstvakantie alleen maar aan het rennen bent naar verplichte familiebijeenkomsten. Begrijp mij niet verkeerd. Ik vind het heel leuk om Kerst te vieren, maar als je tijdens de dagen heel druk aan het rennen bent van hot naar haar, gaat de zin een beetje over. Daarnaast was bijna de hele vakantie vol gepland met andere afspraken, bezoekjes etc. 
Magisch Maastricht
Mijn vriend vierde 30 december zijn 23e verjaardag. Aangezien hij zijn verjaardag niet meer vierde voor zijn familie, zijn we die dag samen naar Maastricht gegaan met zijn tweetjes. Niet gaan winkelen, maar we hebben genoten van de heerlijke stad. Hoewel Amersfoort mijn nieuwe thuis is geworden, vind ik Maastricht toch nog steeds een heerlijke stad. Ik ben in de buurt van Maastricht geboren en opgegroeid. Ook heb ik heel wat jaren in een kledingwinkel in Maastricht gewerkt. 

Top: Mexx
Jasje: Vero Moda
Riem: Costes
Jeans: Tommy Hilfiger
Boots: H&M
Psssst… Heb je al op mij gestemd? Ik doe mee met een Fashion Blog Battle van het winkelcentrum Entre Deux en ik zou het heel tof vinden als je op mij stemt! 
Stemmen kan via deze link. Alvast bedankt!

Wat vind je van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

24 comments

 1. Malu Swartjes says:

  leuk! en mooie locatie ook♥!
  xx
  Discover my Stylish Confessions! ♥
  11 BLOGGING TIPS & TRICKS TO IMPROVE YOUR BLOG THAT WORK!

 2. Saskia | Former Parades says:

  Mooie foto's! De locatie is heeel tof 🙂 Ik ben overigens nog nooit in Maastricht geweest, maar ik heb er inmiddels al zo veel over gezien en gelezen dat ik er écht een keertje heen wil! 🙂

  XX

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.