Outfit of the day | Magisch Maastricht

Outfit of the day | Magisch Maastricht
Stiekem vind ik het heel fijn dat het normale leven weer is begonnen. Eindelijk weer wat ritme. Daarnaast vind ik dat je tijdens de kerstvakantie alleen maar aan het rennen bent naar verplichte familiebijeenkomsten. Begrijp mij niet verkeerd. Ik vind het heel leuk om Kerst te vieren, maar als je tijdens de dagen heel druk aan het rennen bent van hot naar haar, gaat de zin een beetje over. Daarnaast was bijna de hele vakantie vol gepland met andere afspraken, bezoekjes etc. 
Magisch Maastricht
Mijn vriend vierde 30 december zijn 23e verjaardag. Aangezien hij zijn verjaardag niet meer vierde voor zijn familie, zijn we die dag samen naar Maastricht gegaan met zijn tweetjes. Niet gaan winkelen, maar we hebben genoten van de heerlijke stad. Hoewel Amersfoort mijn nieuwe thuis is geworden, vind ik Maastricht toch nog steeds een heerlijke stad. Ik ben in de buurt van Maastricht geboren en opgegroeid. Ook heb ik heel wat jaren in een kledingwinkel in Maastricht gewerkt. 

Top: Mexx
Jasje: Vero Moda
Riem: Costes
Jeans: Tommy Hilfiger
Boots: H&M
Psssst… Heb je al op mij gestemd? Ik doe mee met een Fashion Blog Battle van het winkelcentrum Entre Deux en ik zou het heel tof vinden als je op mij stemt! 
Stemmen kan via deze link. Alvast bedankt!

Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

24 comments

 1. Simone (lifeofsimone.nl) says:

  Netjes maar toch heel draagbaar! Leuke outfit. De laarsjes blijven bij mij ook favoriet!

 2. Malu Swartjes says:

  leuk! en mooie locatie ook♥!
  xx
  Discover my Stylish Confessions! ♥
  11 BLOGGING TIPS & TRICKS TO IMPROVE YOUR BLOG THAT WORK!

 3. Mariëlle M. says:

  Ik geloof dat ik er nog nooit ben geweest, oeps! Maar leuke outfit en foto's! 🙂

 4. Saskia | Former Parades says:

  Mooie foto's! De locatie is heeel tof 🙂 Ik ben overigens nog nooit in Maastricht geweest, maar ik heb er inmiddels al zo veel over gezien en gelezen dat ik er écht een keertje heen wil! 🙂

  XX

 5. Simone | FWMSL says:

  Mooie outfit! Ben jaren geleden eens in Maastricht geweest, zou graag nog eens terug willen 🙂

Comments are closed.